Nunta la I Do Weddings – Belciugatele

ANDREEA + ALIN

Cred ca am mai spus ca la I Do Weddings ma simt ca acasa. Asa ca nunta Andreei si a lui Alin a fost un prilej de revedere ca intre prieteni. Pentru ca si cei doi protagonisti ai postarii mi s-au lipit repede de suflet.

Pe mine nu ma intereseaza prea multe la mirii mei atunci cand aleg sa lucrez alaturi de ei. Nu vreau decat sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa fie oameni calzi, sa se iubeasca mult. Si sa se si vada asta.

Andreea are o calitate pe care o ador. Este mereu vesela, expansiva si apropiata de oameni. Zambetul ei a fost peste tot in ziua nuntii. Si asta imi umple sufletul de fericire de fiecare data.

Alin este foarte serios. In fotografii. In realitate e un om foarte prietenos si lipicios. Este pasionat de calatorii. Cu motocicleta. Pe ape, cu caiacul. Si stiu ca ma asteapta si pe mine sa termin cu sezonul evenimentelor ca sa facem o escapada in munti. 🙂

Mai mereu, cand oamenii sunt asa prietenosi, ma simt ca un invitat la nunta. Nu uit sa imi fac treaba la nunta, dar ma simt altfel. Mai relaxat si ma integrez mai usor printre oameni. Nu o data au fost intrebati mirii daca sunt prieten vechi cu ei.

Andreea si Alin au respectat un principiu pe care il tot spun celor care se casatoresc, la prima intalnire cu ei. Sa isi aleaga furnizorii de servicii ca pe niste prieteni. Sa se simta bine in preajma lor, sa fie prietenosi si buni profesionisti. Pana si locatia au ales-o la fel. Pentru ca fetele care conduc I Do Weddings sunt altfel. Sunt prietenoase si pun mult suflet in tot ceea ce fac.

Cum ieri tocmai am terminat workshopul propriu de fotografie, deja azi am inceput sa simt iarasi presiunea editarilor. As fi avut multe, foarte multe de povestit despre cei doi draguti, dar telefoanele deja suna dupa fotografii. Voi incheia aici si va invit sa vedeti imaginile. Ele spun mai multe decat textul meu.

Cu drag,

Marian Cristea

afectiune buchet flori cununie civila sector doi fotografie orez emotie copii fotografie copii fotografiere copii mama si copilul fografii emotie caine interactiune mireasa si tata momente de nunta oameni calzi umor in fotografie oameni sensibili momente in biserica copiii raman copii fotojurnalism de nunta mireasa si copil bucurie de copil taur mic copil si hamac I-Do-Weddingsmuzician bucurie de copil prietenie tata si copilul primul dans nasul si mireasa ttrupa coveruri super petrecere trupa muzica nunta distractie la nunta petrecere de nunta fetita si muzica mire si mireasa mariachi dans nunta coctail reactii lamaiemireasa canta aruncarea buchetului

I DO WEDDINGS

Lasa un comentariu