Aceasta sesiune After Wedding a fost una din cele mai solicitante pentru mine. Pentru ca noi doream sa mergem intr-o cu totul alta locatie. Doar ca, ajunsi in locatia dorita, am descoperit ca aceasta a devenit inaccesibila. Apele au crescut in volum si spatiul pe care il stiam pentru fotografie nu mai exista. Cum noi am luat in calcul sa ajungem la apusul soarelui, totul a devenit, din acel moment, o cursa contra cronometru. Am intrebat localnicii unde mai putem gasi un peisaj interesant si am avut noroc. Am gasit un loc si mai frumos, dar pe care trebuia sa-l exploatez la maxim, in doar 45 minute. Ca sa intelegeti si mai bine, soarele se lasa in spatele muntilor cu o viteza incredibila. A fost un cadru la care am pierdut lumina, cea pe care mi-o doream, in timpul in care Liliana s-a deplasat catre Laurentiu pe o distanta de 10-15 metri. Asa ca nu a fost loc de a da rateuri, mai ales ca i-am alergat si pe ei intr-un mod de care acum ma jenez putin.

Una peste alta, se pare ca aceste situatii ma motiveaza maxim. Mai jos aveti o parte din cadrele care mie mi-au placut cel mai mult.

Cu drag,
Marian Cristea

Liliana_Laurentiu_01Liliana_Laurentiu_02Liliana_Laurentiu_03Liliana_Laurentiu_04Liliana_Laurentiu_05Liliana_Laurentiu_06Liliana_Laurentiu_07Liliana_Laurentiu_08Liliana_Laurentiu_09Liliana_Laurentiu_10Liliana_Laurentiu_11Liliana_Laurentiu_12Liliana_Laurentiu_13Liliana_Laurentiu_14Liliana_Laurentiu_15Liliana_Laurentiu_16Liliana_Laurentiu_17

Lasa un comentariu