Fiecare nunta este speciala pentru mine. Nici nunta de fata nu a facut exceptie pentru ca am avut de-a face cu doi oameni speciali, sensibili alaturi de care m-am simtit in largul meu. Mai mult, nunta a avut loc in Slatina, judetul Olt si orice iesire din Bucuresti imi prinde bine la un interval de timp. Mai schimb aerul.

Dar sa nu intelegem ca a fost nunta perfecta pentru ca nu exista asa ceva in Romania. Si nu pentru ca nuntile noastre nu ar fi frumoase, ci doar pentru ca, oricat de lungi ar fi ele, nu exista suficient timp pentru toate etapele specifice unei nunti. Da, “afara”, o nunta de 16 ore este considerata extenunata. La noi o nunta de durata medie tine cam 18 ore. La fel si aici, totul a fost comprimat. Cu toate acestea, Nicoleta si Adrian au incercat sa fie cat se poate de rabdatori cu stafful foto-video si ne-au tratat cu mare atentie si respect. Am alergat ceva de dimineata pana la sedinta foto (pentru ca asa este atunci cand este inclusa si cununia civila in ziua nuntii) si ne-am distrat mai mult la petrecerea de la restaurant, unde atmosfera a fost cu adevarat ca intre prieteni. Adrian si Nicoleta au avut alaturi cei mai dragi prieteni, oameni care s-au intrecut in surprize la adresa celor doi tineri “cositoriti”. 🙂 Scuze! Am uitat sa mentionez ceva… Adrian este noul “clapar” de la Trupa Voltaj. 🙂 In ce au constat surprizele prietenilor? A fost nunta la care am crezut ca si femeia de serviciu, si bucatarii, si soferii stiu a canta care mai de care mai maiastru. 🙂 Da, si Nicoleta a cantat… si nu o data. 🙂 Astfel, petrecerea a trecut fara sa simtim.

A doua zi dupa nunta am avut placerea de a bea o cafea si a manca o inghetata alaturi de Nicole si Adraian si de o parte din prietenii care le-au fost alaturi in seara care toacmai se incheiase. Am ramas cu ceva amintiri frumoase pe care inca le mai gust din cand in cand, atunci cand gandul o ia in zbor spre Olt. 🙂

Va imbratisez cu drag,

Marian Cristea

Trupa Voltaj - 02

Trupa Voltaj - 03

Trupa Voltaj - 04

Trupa Voltaj - 05

Trupa Voltaj - 06

Trupa Voltaj - 07

Trupa Voltaj - 08

Nicoleta si Adrian - 09

Nicoleta si Adrian - 10

Nicoleta si Adrian - 11

Nicoleta si Adrian - 12

Nicoleta si Adrian - 13

Nicoleta si Adrian - 14

Nicoleta si Adrian - 15

Nicoleta si Adrian - 16

Lasa un comentariu