TRANSALPINA AFTER WEDDING

PATRICIA + ADRIAN

Unii dintre voi ii stiti deja pe Patricia si Adrian. A fost prima nunta din an postata pe blog. Asa ca nu voi zabovi mult cu vorbele.
Am hotarat impreuna sa incercam o sedinta foto pe Transalpina. Nu mai fusesem niciodata in aceasta locatie si am zis sa incercam si ceva nou. A fost o alegere minunata si a meritat fiecare kilometru parcurs!
Desi toata vara nu plouase o picatura, cand a venit ziua sa mergem in locatie, am avut doar nori si franturi de soare si temperaturi foarte placute. Ploaia ne-a ocolit insa. Patricia a fost foarte ingrijorata de ceata. Am linistit-o rapid spunandu-i ca este visul oricarui fotograf.
Peisajul ne-a taiat respiratia inca din camera de hotel. Una din imagini este facuta din balcon. Cu siguranta va sta pe unul dintre peretii casei in viitorul apropiat.
Desi Adi nu este un fan al sedintelor foto, in scurt timp si-a intrat in starea necesara pentru a scoate cateva cadre bune. Chiar foarte bune zic eu.
Ne-am jucat mult. I-am alergat, i-am facut sa zambeasca, sa rada, sa fie tandri. Ne-am bucurat cu totii de acea zi si de tot ceea ce ne-a oferit locatia. Nu poti sa nu experimentezi o stare unica in acele locuri. Pacat ca ajung foarte rar in astfel de locatii, fara sa fie ceva pentru job…

Dragii mei, sper sa va surprind placut cu aceste imagini pline de viata!

Va imbratisez cu drag,
Marian Cristea

Transalpina_01 Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Patricia + Adi - After Wedding Transalpina_18 Patricia + Adi - After Wedding

Lasa un comentariu