Totul sau nimic

ANDREEA + RĂZVAN

Expresia ”Totul sau nimic” descrie fidel starea celor doi miri din ziua nunții lor. De fapt cred că aceste cuvinte i se potrivesc mult mai bine Andreei. Răzvan ține pasul, dar este emotiv. Foarte emotiv! Dar atât de bine îi vine această cămașă…

Imi aduc și acum aminte când am stat pentru prima dată de vorbă. La nunta Irinei și a lui Andrei.

Eu am obiceiul de a-mi selecta mirii pe care îmi doresc să îi fotografiez. Cam în aceeași măsură în care ei mă aleg pe mine. Și nu pentru că sunt vreun fițos sau pentru că am prea multe nunți. Obișnuiesc să pun mult, mult suflet în acele imagini pe care le fac. Practic o parte din mine. Acest lucru nu-l pot face dacă nu mă pot atașa de oamenii pentru care lucrez.

Ei m-au rugat să stăm puțin de vorbă afară. Prima impresie a fost că sunt mult prea cuminți pentru stilul meu. Și am încercat să le transmit asta. Le-am vorbit despre ceea ce obișnuiesc să nu fac la o nuntă. Apoi le-am spus ce iubesc să fac la o nuntă. La ambele capitole au spus da din toată inima. Atunci mi-am dat seama că totul va fi bine. Pentru ei, pentru mine.

Mă întorc iarăși la Andreea. Trebuie… Andreea este acel om care te umple de energie dacă stai preajma ea. Mi-a spus încă de la prima noastră întrevedere că ea se va distra la nunta sa. De la început până la sfârșit. Nu prea am crezut atunci. Așa spun toți înainte de nuntă. Apoi apar grijile care îi copleșesc. Doar că la ei nu a existat așa ceva. Și nu cred că ei au avut parte doar de lucruri perfecte în ziua nunții.

Răzvan este un bărbat cum rar întâlnești. Dar este partea mai retrasă, mai calmă a relației. Tot timpul a avut un zâmbet șugubăț pe față. Ochii i-au zâmbit. A fost senin toata ziulica.

Și apoi, cum sa nu ajungi să te atașezi de astfel de oameni?!

Era să uit un lucru deosebit. La nunta lor am avut ocazia să mă reîntâlnesc cu încă trei cupluri cărora le-am fotografiat nunta – Simona și Eugen, Cristina și Dragoș, Irina și Andrei. A fost o senzație superbă! Practic m-am simțit ca un fel de naș. Sau doar ca cineva care a lăsat niște amintiri frumoase în casele și sufletul oamenilor. Doar că știam că sunt acolo să muncesc, nu să socializez. Pe toți i-aș fi îmbrățișat mai mult. Iertare, dragilor!

Offf! Ș-așa sunt stresat să termin munca pâna de revelion. Iar eu stau la taclale.

Azi nu e decat 27 noiembrie 2017. Așa că vă pup pe toți și vă urez să aveți un an plin de amintiri frumoase!

Cu drag,

Marian Cristea

Primăria sector 1 Sora mirelui Mireasa la telefon Iubire Dutch kiss Verighete Evanghelia Miri la primul dans Dansul mirilor YMCA Dans retro Invitat haios

Lasa un comentariu