Nunta la Royal Events Bucov

PATRICIA + ADRIAN

ROYAL EVENTS BUCOV – PLOIESTI

Deschid noul sezon de evenimente cu o nunta in Ploiesti, la Royal Events Bucov – Ploiesti. O nunta altfel decat tot ceea ce am avut pana acum in Ploiesti. Spun acest lucru nu pentru ca in Ploiesti nu ar fi nunti frumoase. Doar ca Patricia si Adrian au ales sa faca o nunta foarte relaxata cu oameni foarte frumosi si relaxati. Cam asa cum ne dorim sa vedem fiecare eveniment. Pregatirile au fost pline de voie buna. Nu am vazut de mult timp atatea fete frumoase la un loc, fara ca ele sa faca caz de acest lucru. Dintre toate, Patricia a fost cea mai dezinvolta persoana. A fost zambitoare si calda pe toata durata evenimentului. A ras si a lacrimat din tot sufletul ori de cate ori a simtit nevoia. Mai mereu a avut cate o vorba frumoasa sau o mangaiere pentru cineva.
Adrian este un tip ceva mai serios, dar la fel de prietenos. Inconjurat de prieteni si colegi, mai tot timpul a fost in centrul glumelor si bunei dispozitii. Doar pentru asta sunt prietenii atunci cand presiunea evenimentului te apasa putin, nu!?
Petrecerea a fost un prilej de reintalnire cu Alin Pascal. Pentru cine nu stie, Alin are o trupa de coveruri. El este solistul vocal, dar mai presus de toate este un mare pasionat al viorii. Si o foloseste din plin pe toata durata programului sau. De ce vorbesc despre el? Pentru ca rar intalnesc oameni sa puna atata pasiune in ceea ce fac. Astfel buna dispozitie a petrecerii a fost asigurata din plin. Oameni de toate varstele au dansat si s-au simtit minunat. Acelasi lucru il pot spune si despre mine.
In incheiere va las sa urmariti imaginile Patriciei si ale lui Adrian. Sunt imagini in care am pus mult suflet, asa cum o fac la fiecare eveniment.

Va imbratisez cu drag,
Marian Cristea

Royal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events BucovRoyal Events Bucov

Lasa un comentariu