Bun gasit, tuturor!

Incep noul sezon cu mari sperante de mai bine, cu noi bagaje de cunostinte acumulate peste iarna, dar cel mai important, cu un entuziasm imens.

In ultimii doi ani am avut norocul sa-mi incep sezoanele cu nunti minunate, relaxante. Anul trecut am demarat cu nunta Ioanei si a lui Cristi, nunta care mi-a adus si doua premii internationale. Anul acesta norocul meu s-a numit nunta pe care tocmai o postez mai jos. Daca se pastreaza sirul coincidentelor poate voi avea norocul si de un premiu sau doua.

Spuneam ca nunta lor a fost relaxanta nu pentru ca am muncit mai putin, ci pentru ca cei doi au ales sa-si faca nunta in stil 100% propriu, fara obiceiurile standard pe care cei mai multi dintre miri nu le cunosc si nu le simt. Le fac doar pentru ca parintii le vor. Relaxanta pentru ca pe intreaga perioada a evenimentului am fost tratati cu gentilete, cu bun simt, cu mult respect, de catre toata lumea. Primirea noastra a fost facuta in stil mare, la restaurantul Ramada Parc asteptandu-ne pe masa un place card cu mesajul – “Fauritorii de amintiri”. Desigur ca initial nu ne-am dat seama ca noua ne este adresat apelativul, nefiind obisnuiti cu o astfel de abordare originala.

Un alt aspect foarte important a fost faptul ca nu au fost interesati, aproape deloc, de fotografiile de grup. Nici la cununia civila, nici la nunta. Desigur ca aceasta parte este necesara pentru majoritatea cuplurilor, numai ca pentru un fotograf creativ aceasta parte nu poate fi in topul preferintelor. Oamenii trebuie sa inteleaga ca mai multe fotografii de grup inseamna mai putine fotografii care sa redea bucuria si energia din ziua propriului lor eveniment. Dar nu voi dezvolta aici subiectul.

Cel mai important aspect, pentru mine, a fost ca Alexandra si Alex se iubesc. Da, fac parte din categoria oamenilor care o si arata si asta inseamna “aur curat” pentru cei din spatele camerei de fotografiat sau de filmat. Am simtit acest lucru pe parcursul intregii zile si este mare lucru. Am vazut doar zambete, gesturi si cuvinte frumoase.

Ca tot am vorbit de preferinte, cred ca partea lor de pregatiri de nunta a fost una dintre cele mai reusite, ever! Pentru ca a fost facuta la hotel, pentru ca au fost doar ei si, ocazional, parintii, rudele apropiate.

Am fost putin trist pentru ca nu a mai fost timp pentru sedinta foto, dar am reusit sa “furam” cateva cadre din mers, atat la hotel, cat si la restaurant.

Nu va mai tin mult pentru ca devin mult prea siropos.

Multumesc din suflet, tuturor!

Alexandra & Alex - Postare - 02 Alexandra & Alex - Postare - 03 Alexandra & Alex - Postare - 04 Alexandra & Alex - Postare - 05 Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Postare - 10 Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - Nunta Alexandra & Alex - NuntaAlexandra & Alex - Slideshow - Low Rez - 102 Alexandra & Alex - Slideshow - Low Rez - 98 Alexandra & Alex - Slideshow - Low Rez - 99 Alexandra & Alex - Slideshow - Low Rez - 101 Alexandra & Alex - Slideshow - Low Rez - 100

Lasa un comentariu