NUNTĂ MONICA + NEDIM

Poate pare ciudat că denumesc astfel titlul unei postări – Petrecere nebună. Dar numai eu știu cât de mult tânjesc după astfel de petreceri. Și chiar a fost nebunie! La atmosfera aceasta a contribuit și trupa No Stress. Trebuie să menționez faptul că și ei devin din ce în ce mai buni. Cred că este a treia oară când ne-am întâlnit sezonul acesta.

Și ar trebui să spun câte ceva și despre mirii noștri, nu? Monica… Monica a fost una din miresele mele mai serioase. Sau poate așa am perceput-o eu în ziua nunții. Poate putin apăsată de importanța zilei. Sau poate a fost ”vina” lui Nedim. Și nu pentru că ar fi supărat-o. Doar pentru că, pur și simplu, a fost cel mai ”ofertant” mire pe care l-am avut vreodată în fața camerei. Și nu mă refer la frumusețe, deși zâmbetul lui este fenomenal. De fapt cred că așa a și cucerit-o pe Monica. Ci mă refer, în primul rând, la curcubeul de emoții pozitive care au pus stăpânire pe el în ziua nunții. Nedim, ești fenomenal! Monica, iartă-mă că exagerez cu superlativele la adresa lui Nedim…

Nu știu dacă am postat vreodată atâtea imagini într-o postare. Nici măcar în perioada în care eram la început. Și mai ales nu știu dacă atâtea imagini de la o petrecere. Unde mai pui că îmi sfătuiesc cursanții să posteze cât mai puțin pentru a avea o poveste cât mai puternică, mai atractivă. Acum, ce să zic… Vă las pe voi să decideți dacă a meritat să postez aproape o sută de imagini. Eu unul am mai avut doar o singură postare cu o astfel de petrecere. Cea a Sorinei și a lui George, pe care o puteti viziona aici. Dar au trecut ceva ani buni de atunci. Nu spun că ceilalți miri ai mei nu au avut nunți frumoase. Doar că aceasta a fost complet ieșită din tipare.

Le mulțumesc pe această cale și dragilor mei miri de acum patru ani – Cătălina și Alex. Ei m-au recomandat cu drag la o grămadă de evenimente până acum. Și toate au fost superbe.

Dar să nu pierdem timpul. Mai bine vă rog să vizionați imaginile cu pricina. Vă încurajez chiar să îmi scrieți dacă am fost subiectiv sau nu.

Vizionare placută, dragilor!

Cu drag,

Marian Cristea

pregatiri de nunta machiaj de nunta mireasa pregatiri nunta gatit in baie pantofi de nunta bucuria miresei mirele se spala pe fata mirele se barbiereste pregatiri nunta mire mire si nas pregatiri nunta mire si cavaleri mirele se incalta mire cavaler papion reactii cavaler mire mireasa si tatal venind spre biserica reactii prietene mireasa mireasa si tatal mire si mireasa la altar bunica susotind in biserica mirele arata verigheta emotie mireasa in biserica emotii puternice mire in biserica mire consolat de mireasa mire plangand in biserica mire si mireasa pe ponton la Stirbey tandrete alee Palatul Stirbey mireasa si mire imbratisati mire si mireasa dansand mirele verigheta si fetele trupa no stress mireasa si mirele dansand haios mirii dansand si tipand mireasa sarutand mirele primul dans tatal miresei dansand invitate dansand pe muzica mirele danseaza sincron mireasa si surorile mirelui mirele razand spre sora dans traditional mirele danseaza cu mireasa mirele cazut mirele cu cracii in sus fata si acadea cavalerul de onoare imita saxofonul mirele imbratisand cavalerul de onoare cavalerul de onoare si surorile mirelui avalerul de onoare tragand mirele de bretele mireasa punand palarie mirelui mirele bate cuba cu bunica caldura in cort de nunta mireasa deasupra mirelui mirele sarutand burtica miresei mireasa in picioarele goale mirele sugubat cavalerul trage mirele de bretele invitatii cantand cu trupa no stress sarut mire si mireasa mireasa saruta mirele pe ringul de dans mirele si mireasa pe ringul de dans mirele danseaza cu invitatii mirele si peruca mainile in aer mirele atinge mireasa mirele vrea sa sarute mireasa mirele cere un sarut miresei mirele ridica mireasa mirele arata verigheta cavalerilor reactie invitat pe ringul de dans oameni care danseaza distractie pe ringul de dans invitata dansand rock invitati striga spre miri nebunie pe ringul de dans mire cavaler si saxofon mirele intins pe jos mirele pe umerii cavalerilor mirele si cumnatul mirii musca din tort mireasa si domnisoarele la tort sampanie si tort artificii nunta reactie mireasa si mire la artificii reactii miri la artificii mirele bate cuba

Lasa un comentariu