Nunta la Padurile Regale – Snagov

ELENA + MARIUS

Elena si Marius mi-au oferit ocazia, pentru prima data, sa vizitez Padurile Regale. Este o locatie in mijlocul naturii, plina de un farmec aparte. Cu toate acestea am avut cateva provocari tehnice pe care locatia mi le-a oferit. M-am luptat cu umbrele prin padure si cu lipsa luminii in interior, aproape inexistenta. La fel, sunt lucruri pe care le-am experimentat pentru prima data la acest nivel. Cu toate acestea lucrurile au iesit de minune!
Asa cum se intampla mai mereu, Elena este partea mai calma, mai retrasa a cuplului. Marius este firea mai expansiva, mai extrovertita. Impreuna s-au completat de minune. Amandoi au fost gazda primitoare pe tot parcursul evenimentului si m-au facut sa ma simt in elementul meu.
Desi eu nu sunt deloc un gurmand, trebuie sa mentionez ca am fost super impresionat de un anumit aspect. Meniul celor care s-au ocupat de buna desfasurare a evenimenului – bar, orchestra, fotografie (caci urasc termenul de staff) – a fost asigurat de Frog – catering. Suna ciudat. Nu am facut niciodata pledoarie pentru mancare. Pot insa sa va spun ca nu am mancat niciodata tarte si salate atat de bune – nici acasa, nici la vreun eveniment.
Ce mi-a placut mult la acest eveniment? Atmosfera. Cred ca si locatia a contribuit la acest lucru. Dar cu siguranta si oamenii printre care m-am integrat intreaga zi. Petrecerea a fost peste medie si de aceea veti vedea ca ponderea majoritara a imaginilor este de la party.
Din pacate am inceput sa postez din ce in ce mai rar pentru ca timpul meu este impartit pe mult mai multe proiecte anul acesta. Dar va asigur ca desi postez greu, nuntile sunt predate mereu inainte de termen.
Asa ca nu mai insist mult cu vorbele si va invit sa vedeti imaginile.
Pe curand!

Cu drag,
Marian Cristea

Padurile Regale Padurile_Regale_02 Padurile_Regale_03 Padurile_Regale_04 Padurile_Regale_05 Padurile_Regale_06 Padurile_Regale_07 Padurile_Regale_08 Padurile_Regale_09 Padurile_Regale_10 Padurile_Regale_11 Padurile_Regale_12 Padurile_Regale_13 Padurile_Regale_14 Padurile_Regale_15 Padurile_Regale_16 Padurile_Regale_17 Padurile_Regale_18 Padurile_Regale_19 Padurile_Regale_20 Padurile_Regale_21 Padurile_Regale_22 Padurile_Regale_23 Padurile_Regale_24 Padurile_Regale_25 Padurile_Regale_26 Padurile_Regale_27 Padurile_Regale_28 Padurile_Regale_29 Padurile_Regale_30 Padurile_Regale_31 Padurile_Regale_32 Padurile_Regale_33 Padurile_Regale_34 Padurile_Regale_35 Padurile_Regale_36 Padurile_Regale_37 Padurile_Regale_38 Padurile_Regale_39 Padurile_Regale_40 Padurile_Regale_41 Padurile_Regale_42 Padurile_Regale_43 Padurile_Regale_44 Padurile_Regale_45 Padurile_Regale_46 Padurile_Regale_47 Padurile_Regale_48 Padurile_Regale_49 Padurile_Regale_50 Padurile_Regale_51

Lasa un comentariu