Aceasta este una din nuntile deosebite ale sezonului in curs, nunta pe care orice fotograf si-ar dori-o. De ce? Pentru ca este o nunta altfel, pentru ca oamenii au fost altfel, pentru ca muzica a fost altfel.
Probabil ca multi il recunosc pe mirele acestei postari… Este Cristi Stan, unul dintre cei mai valorosi videografi de la noi. Si cum noi cei din domeniu ne mai si ajutam (nu doar ne dam in cap – cunoscatorii stiu despre ce vorbesc), asa am ajuns sa fiu fotograful nuntii lor.
Trebuie sa recunosc din capul locului ca tracul din acea zi, pentru mine, a fost dublu. Asta pentru ca ma asteptam ca domnul Stan sa imi judece fiecare unghi pe care il aleg si fiecare moment in care declansez. Dar nu a fost asa. M-a lasat sa-mi fac de cap… si mi-am facut cu varf si indesat. πŸ™‚ Cat despre Mihaela… mireasa ideala pentru un fotograf – amabila, zambitoare si fara prea mult stres care sa-i apese pe umeri. Cel putin asa am vazut-o eu in acea zi. Iar fetele… fetele au fost sarea si piperul evenimentului: au ajutat din plin la organizarea evenimentului, au dansat pana la epuizare, avand mici programe de divertisment, surprize pregatite parintilor.
Muzica a fost pe sufletul meu (rock-on!) iar invitatii, desi intr-un numar restrans, au facut atmosfera de zile mari, pana spre dimineata.
Practic aceasta, pentru mine, a fost o nunta traditionala in stil modern. πŸ™‚
Acestea fiind spuse, va ofer spre vizionare cateva (cam multe, de fapt) fotografii pe care eu le-am pus la inima, deja. πŸ™‚

Cu drag,
Marian Cristea

Nunta Traditionala - 01

Nunta Traditionala - 02

Nunta Traditionala - 03

Nunta Traditionala - 04

Nunta Traditionala - 05

Nunta Traditionala - 06

Nunta Traditionala - 07

Nunta Traditionala - 08

Mihaela & Cristi - 09

Mihaela & Cristi - 10

Mihaela & Cristi - 11

Mihaela & Cristi - 12

Mihaela & Cristi - 13

Mihaela & Cristi - 14

Mihaela & Cristi - 15

Mihaela & Cristi - 16

Mihaela & Cristi - 17

Mihaela & Cristi - 18

Mihaela & Cristi - 20

Lasa un comentariu