Aceasta este una din nuntile deosebite ale sezonului in curs, nunta pe care orice fotograf si-ar dori-o. De ce? Pentru ca este o nunta altfel, pentru ca oamenii au fost altfel, pentru ca muzica a fost altfel.
Probabil ca multi il recunosc pe mirele acestei postari… Este Cristi Stan, unul dintre cei mai valorosi videografi de la noi. Si cum noi cei din domeniu ne mai si ajutam (nu doar ne dam in cap – cunoscatorii stiu despre ce vorbesc), asa am ajuns sa fiu fotograful nuntii lor.
Trebuie sa recunosc din capul locului ca tracul din acea zi, pentru mine, a fost dublu. Asta pentru ca ma asteptam ca domnul Stan sa imi judece fiecare unghi pe care il aleg si fiecare moment in care declansez. Dar nu a fost asa. M-a lasat sa-mi fac de cap… si mi-am facut cu varf si indesat. 🙂 Cat despre Mihaela… mireasa ideala pentru un fotograf – amabila, zambitoare si fara prea mult stres care sa-i apese pe umeri. Cel putin asa am vazut-o eu in acea zi. Iar fetele… fetele au fost sarea si piperul evenimentului: au ajutat din plin la organizarea evenimentului, au dansat pana la epuizare, avand mici programe de divertisment, surprize pregatite parintilor.
Muzica a fost pe sufletul meu (rock-on!) iar invitatii, desi intr-un numar restrans, au facut atmosfera de zile mari, pana spre dimineata.
Practic aceasta, pentru mine, a fost o nunta traditionala in stil modern. 🙂
Acestea fiind spuse, va ofer spre vizionare cateva (cam multe, de fapt) fotografii pe care eu le-am pus la inima, deja. 🙂

Cu drag,
Marian Cristea

Nunta Traditionala - 01

Nunta Traditionala - 02

Nunta Traditionala - 03

Nunta Traditionala - 04

Nunta Traditionala - 05

Nunta Traditionala - 06

Nunta Traditionala - 07

Nunta Traditionala - 08

Mihaela & Cristi - 09

Mihaela & Cristi - 10

Mihaela & Cristi - 11

Mihaela & Cristi - 12

Mihaela & Cristi - 13

Mihaela & Cristi - 14

Mihaela & Cristi - 15

Mihaela & Cristi - 16

Mihaela & Cristi - 17

Mihaela & Cristi - 18

Mihaela & Cristi - 20

Leave A

Comment

Camelia Stan
27/09/2013
superbe, Marian. Felicitari!
27/09/2013
Multumesc frumos, Camelia!
Minunate.
Andrei
28/09/2013
Minunata postare! Felicitari
30/09/2013
Multumesc mult, Constantin si Andrei!
Mihaela Stan
03/10/2013
Multumim Marian pentru fotografiile frumoase. Ne-am bucurat sa retraim acele momente asa cum a fost ele. Am resimtit emotia, bucuria, ne-am amuzat de ipostazele inedite in care ne-ai surprins. Cel mai mult ne-a bucurat ca ai redat totul asa cum s-a intamplat, fara a incerca sa redai evenimentul nostru intr-o interpretare personala. Ai fost un fin observator si iti multumim pentru efortul depus. Mult succes mai departe!
04/10/2013
Multumesc frumos, Mihaela! Asa este, asupra fiecarui eveniment incerc sa nu intervin, pe cat posibil, dar, totusi, el este prezentat prin vizorul aparatului meu si prin modul meu de a vedea lucrurile. Fara sa-ti dai seama, in fotografiile voastre se afla si o parte din povestea mea, din pasiunea mea, din trairile mele de la evenimentul vostru. Chiar daca nu am scris in introducerea postarii, vreau sa va zic ca aveti trei fete minunate care sunt sigur ca va infrumuseteaza viata la maxim. Eu m-am simtit minunat alaturi de voi si de familiile voastre si m-am distrat pe cinste la petrecere. :) In final, va urez sa aveti o viata fericita, plina de impliniri si lipsita de griji importante! :)
catalina baicu
17/01/2014
Fotografiile sunt foarte frumoase , iar tema aleasa e de o originalitate rar intilnita in vremurile noastre , sa va bucurati impreuna,  multi ani fericiti .
Alexandru Bofan
27/01/2014
Fotografiile sunt exceptioanale, de departe cel mai fain album pe care l-am vazut pana acum de pe blog :) Faci o treaba minunata Marian! Keep up the good work :)