The Green Spot

ALINA + RAZVAN

Ok, am sa va spun in randurile de mai jos povestea mea legata de locatia The Green Spot…

Acum jumatate de an am descoperit aceasta locatie pe Facebook. Imi doream foarte mult o nunta facuta intr-un hambar. E altfel decat obisnuim noi sa facem in Romania. Cred ca asta ne dorim mai toti fotografii – sa rupem rutina nuntilor facute la fel. Si acea reclama m-a cucerit din prima. Am fost atat de impresionat de cele vazute, incat am dat share imediat postarii cu imaginile de la The Green Spot. Am scris doar cateva cuvinte din suflet. Anume, ca imi doresc foarte mult o nunta in acea locatie. Nu trec nici 30 min si o prietena ma suna ca are o alta prietena care sa marita anul acesta si isi va face nunta, unde? Tocmai la hambarul The Green Spot. A doua zi deja semnasem contractul cu noii mei miri. Si surpriza, nu sunt mirii de fata. Astfel am atras doua nunti intr-un an intr-un loc pe care mi l-am dorit de ani de zile. Inca de cand nici nu exista. 🙂

Dar sa va povestesc putin si despre mirii acestei postari. Ei sunt Alina si Razvan.

Razvan este fratele geaman al lui Ovidiu, fostul meu mire de acum cativa ani buni. Postarea cu nunta lui Ovidiu o puteti vedea facand click aici. Amandoi sunt greu de identificat separat… Chiar am avut dificultati si in timpul nuntii de fata. Avand nunta cu amandoi, pot spune doar ca Razvan a fost mult mai relaxat. Dar asta pentru ca totul a plecat de la modul cum Alina si Razvan au gandit ziua nuntii. Au pus la punct toate aspectele organizarii din timp si totul s-a intamplat in acelasi loc. Apoi nu si-au dorit o nunta clasica. Doar ceva mult mai chill. Ceva unde sa se simta bine atat ei, cat si invitatii. Si pe cuvant ca le-a reusit!

Alina… Alina e un om cum putini am vazut. Nu am vazut-o deloc stresata pe tot parcursul nuntii. Ba mai mult, a fost in permanenta vesela, calda, prietenoasa. Si cum altfel cand site-ul meu se adreseaza in special acestei tiplologii de oameni?! A zambit tuturor, s-a imbratisat mai mereu cu cei din jur. Mereu am schimbat cate o privire, un zambet sau o vorba buna.

Nu doar ca nunta lor nu a tinut o vesnicie, sau ca nu a fost solicitanta pana la epuizare. Evenimentul lor a fost un prilej de a ma simti cu adevarat bine, muncind cu placere maxima. Chiar aveam nevoie de asa ceva. Am urmarit cu placere relaxarea oamenilor si interactiunea dintre ei. Am urmarit bucuria copiilor de a lua contactul cu piscina. Am revazut oameni dragi.

Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Insa puteti arunca un ochi pe imaginile de mai jos.

Vizionare placuta!

SLIDESHOW NUNTA THE GREEN SPOT

ALINA + RAZVAN

Lasa un comentariu