Nunta Restaurant Sole

CRISTINA + MUGUREL

Stiti acele povesti de dragoste pe care ni le imaginam dintotdeauna? Despre una dintre acele povesti este vorba in cele ce urmeaza.

Nunta celor doi oameni frumosi va ramane pentru totdeauna tatuata in adancul sufletului meu. Asta si pentru ca a coincis cu o perioada grea a vietii mele. La nunta lor am fost un fel de zombi din punct de vedere emotioanal. Dar Cristina si Mugurel au fost mereu intelegatori si m-au incurajat sa merg mai departe. Stau si ma intreb ce s-ar fi intamplat daca in acea zi as fi avut doi miri care tineau la eticheta, distanti, reci. Doar ca ei… Ei mi-au oferit tot ceea ce aveam nevoie in acea zi. Intelegere, si o gramada de momente frumoase care sa ma faca sa uit de mine. Sa fiu acolo doar pentru ei. Pe aceasta cale trebuie sa multumesc si prietenului si colegului meu Alexandru Macarie, unul dintre cei mai buni videografi de eveniment pe care eu ii cunosc. A fost langa mine atunci cand mi-am pierdut concentrarea sau am avut un vid de idei.

Cristina si Mugurel fac parte din categoria oamenilor minunati. Pentru ca ofera iubire la tot pasul. Pentru ca se iubesc fara perdea in orice imprejurare. Pentru ca raspandesc caldura in jurul lor.

Cristina este energica, dezinvolta, emotiva si atenta cu cei din jur. Imbratiseaza pe aproape oricine ii iese in cale. Mereu are o vorba buna sau o gluma de spus. O simti foarte empatica si aproape de suflet.

Mugurel e omul cum nu se poate mai potrivit pentru ea. Este atat de bland si de rabdator… Acel barbat protector de care orice femeie ar avea nevoie. E minunat sa il vezi mereu privindu-si iubita in ochi. Parca sa afle ce simte ea cu adevarat in acel moment.

Amandoi au reconfirmat ceva in mintea mea… Faptul ca exista iubirea adevarata. Faptul ca intr-un final iti poti gasi jumatatea. Faptul ca unele povesti devin realitate.

La nunta lor s-a mai intamplat ceva. Preotul care a oficializat a trezit din nou in mine speranta ca in Biserica ortodoxa romana inca mai exista oameni care pun mult suflet in ceea ce fac. Predica de incheiere a fost pentru mine ceva ce m-a rupt in bucati. Imi voi aduce aminte mereu de momentele in care nu mi-am mai putut opri lacrimile, stand in fata multimii cu o camera foto in mana.

Apoi a venit petrecerea. O alta revelatie pentru mine. Cristina Si Mugurel chiar mi-au demonstrat ca exista acei oameni care daca se incurca la primul dans  pot rade, se pot fastaci atat de haios incat sa bucure sufletul oricarui om. Fiti doar atenti la imagini.

Tot in noaptea petrecerii, alaturi de cei doi, am pus la cale o surpriza pentru invitati. Am ales 125 imagini din cele surprinse chiar in ziua nuntii lor. Le-am editat si am creat un slideshow pe fond muzical. Apoi am proiectat totul pe un ecran mare cu ajutorul unui videoproiector. Doamne ce reactii au fost! Asa ca pe aceasta cale trebuie sa le multumesc din suflet celor de la BenQ in Romania pentru ca mi-au oferit acest videoproiector. Acest slideshow poate fi vizionat la sfarsitul postarii.

Multumesc de asemena si lui Florin, colegul si prietenul meu, fara de care nu as putea sa am linistea surprinderii unor momente deosebite. Mereu ma suplineste si e suficient de priceput sa surprinda la randul sau cadre memorabile. Are suficiente fotografii insearate printre imaginile mele.

Acestea fiind spuse va invit la vizionarea imaginilor. Va imbratisez cu drag!

SAME DAY EDIT

SLIDESHOW CRISTINA + MUGUREL

Lasa un comentariu