Nunta Palat Stirbey

ISABELA + RADU

Inca o nunta la Palatul Stirbey…

Stiti… Se intampla sa ajungi la un moment dat in viata cand iti dai seama ca tot ceea ce credeai ca este important pentru tine, de fapt, este foarte jos pe scara de valori. Atunci cand cauti afirmarea in cariera personala ajungi sa uiti ce conteza cu adevarat pentru suflet. Acum trei ani am simtit nevoia sa ma opresc. Fotografia de nunta nu mai era pentru mine ceea ce imi doream. Am ales sa fiu mai atent cu lucrurile care contau cu adevarat pentru mine si familia mea.

Ce rost are aceasta introducere? Pai oamenii ca Isabela si Radu sunt aceia care m-au facut sa ma reindragostesc de fotografia de eveniment. Si multi altii ca ei. I-am cules de pretutindeni folosind site-ul personal ca pe o imagine fidela a celui care sunt eu ca om si apoi ca profesionist. Numarul clientilor a scazut drastic in ultimii trei ani, dar acei oameni care au ajuns la mine, sunt oamenii pe care mi i-am dorit mereu aproape. Oameni calzi, inteligenti si frumosi. Da, e greu sa gasesti toate aceste calitati in dreptul unui om. Dar se pare ca am gasit cheia spre sufletul lor.

Nu vreti sa stiti cat de minunata este Isabela. O intreaga zi am beneficiat de zambetul ei ca de copil. Ochii ei sclipitori si vioi aprindeau orice incapere.

Radu? Nu cred ca am mai vazut un OM atat de MARE si atat de timid. Foarte timid. La prima noastra intalnire am crezut ca imi va fi greu cu el. Doar ca nu i-am dat sansa sa stea departe de mine. Mi l-am apropiat cum am stiut eu mai bine. Si Doamne, atat de bine ne-am simtit cu totii in acea zi speciala lor! Am stiut ca sunt acei oameni care imi raman aproape de suflet in fiecare an de evenimente.

Pentru oamenii ca ei promit sa nu ma mai gandesc niciodata sa renunt la fotografia de eveniment.

Sa imi spuneti doar daca observati dragostea si emotiile din privirile lor.

Va multumesc ca v-ati luat timp sa cititi aceste randuri si va invit sa vizionati imaginile de mai jos!

SLIDESHOW NUNTA PALATUL SIRBEY

ISABELA + RADU

Lasa un comentariu