Nunta Padurile Regale

LOREDANA + RAZVAN

Padurile Reagale au fost anul acesta o surpriza foarte placuta pentru mine. Am descoperit oameni frumosi aici, incepand de la fetele care se ocupa de organizare si pana la oamenii care ajuta la buna desfasurare a evenimentului.

Nunta Loredanei si a lui Razvan a fost inca una care s-a detasat de nuntile obisnuite. Incepand de la pregatiri am stiut ca totul va fi altfel. E drept, pe Loredana o stiu de ceva timp, fiind sora Patriciei. Patricia mi-a fost mireasa acum doi ani. Mereu ma voi gandi cu placere la aceasta nunta si oamenii apartinand ei. Cu Loredana am avut chimie inca de atunci. Nu o sa povestesc mai multe pentru ca nu vreau sa se inteleaga gresit. Stiu ca am admirat-o foarte mult ca om. Si mai stiu ca mi-am dorit sa-i fotografiez nunta.

Tot aici nu puteam sa uit bunicile fetelor. Una dintre bunici a fost extrem de incantata sa ma revada. Am avut o placere imensa de a sta putin la povesti cu dansa. Si nu de complezenta. Cina ma cunoaste stie ca am fost crescut de bunica si cat de mult respect port oamenilor in varsta.

Pe Razvan nu am am apucat sa-l cunosc foarte bine. Pot spune insa ca e un om langa care m-am simtit bine, haios si plin de umor. Prietenii l-au ajutat foarte mult in acest sens. 🙂

La pregatiri am gasit o sumedenie de prieteni foarte apropiati ai mirilor. Cu totii au contribuit la o atmosfera nebuna, electrizanta. Practic au oferit acele cadre pline de viata pe care eu le caut mereu cu disperare. Va pot spune ca nu e usor sa te impui in fata a 12 fete si sa le convingi sa faca lucruri pe care nu le-au mai facut vreodata la o nunta. Fie si sa nu dea atentie absolut deloc camerei. Baietii au fost ei insisi inca de la inceput. Muzica lautareasca si degustari alese. 🙂

A! Era sa uit. Razvan are un frate geaman. Este a doua nunta, anul acesta, la care intalnesc un mire ce are un frate geaman. Ca si coincidenta, nunta anterioara a avut un mire cu acelasi nume si, la fel, cu frate geaman.

Petrecerea a fost animata in aceeasi nota. Au cantat doi foarte buni entertaineri: Alin Pascal si Uddi. Prietenii si-au facut simtita prezenta din nou. Si asta e doar meritul mirilor. Pentru ca mereu am spus… Inconjurati-va doar de prieteni foarte apropiati. Cu cat mai multe rude departate si obligatii ale parintilor, cu atat petrecerea va fi mai terna.

Nu pot uita nici Dj-ul petrecerii. Pe final ne-a trecut pe toti prin cele mai frumoase perioade ale vietii. Si nu ma refer la un caleidoscop al muzicii usoare romanesti, ci la cele mai celebre piese de hip-hop autohtone si internationale. De aici si cateva cadre spectaculoase pe care le veti recunoaste in postare.

As mai scrie, dar ne lungim prea tare. Asa ca nu va spun decat un singur lucru…

Vizionare placuta!

SLIDESHOW NUNTA PADURILE REGALE

LOREDANA + RAZVAN

Lasa un comentariu