Nunta Padurile Regale

CRISTINA + CATALIN

Nu stiu cum se face, dar in ultima perioada nuntile la Padurile Regale s-au inmultit. Astfel ca in postarea de fata, protagonistii noii povesti vor fi Cristina si Catalin. Doi oameni frumosi care traiesc cu impresia ca nu sunt fotogenici. Sunt obisnuit sa aud des astfel de discutii.

Inca de la prima intalnire am observat ca cei doi sunt putin cam seriosi. Si nu pot ascunde faptul ca m-am gandit si la faptul ca s-ar putea sa nu fie acea tipologie a clientilor mei obisnuiti. Dar cum s-ar putea intampla sa ajunga altfel de oameni la mine cand eu am o gramada de filtre pe site si in oferta de servicii?! Pai nu s-a intamplat asta… Amandoi au fost doar ingrijorati cu privire la ce va iesi din mana noastra. Cu Cristina m-am intalnit chiar si a doua oara. Si de aceasta data am abordat subiecte mult mai aproape de sufletul nostru. Am descoperit o fire sensibila care a rezonat foarte usor cu mine, atingand anumite subiecte.

Catalin e un baiat minunat, linistit si foarte indragostit de iubita sa. Mereu atent la privirea ei, la nevoile ei. Poate putin apasat de importanta zilei, dar dupa primul dans totul s-a destins.

Pregatirile s-au desfasurat exact cum ne place. Fara haos si ajutandu-se reciproc. Astfel ca ziua a trecut fara sa simtim oboseala tipica zilei unei nunti.

Dupa nunta am avut si o sedinta foto scurta, in zona Snagovului. Stresul lor nu a mai existat de aceasta data si am reusit sa ii surprind in momente care mie imi sunt tare dragi.

Avand in vedere ca pentru prima data in cariera sunt aproape de a acumula intarzieri in predarea materialelor, nu voi mai zabovi si voi trece deja la selectia unei noi nunti.

Multumesc din suflet pentru incredere, Cristina si Catalin!

Iar pe voi, dragi privitori, va invit sa vizionati noua noastra poveste.

SLIDESHOW CRISTINA + CATALIN

Lasa un comentariu