Nunta Nuba Beach Club Constanta

DIANA + MIHAI

Nuba Beach Club Constanta a constituit practic deschiderea noului sezon de nunti pentru mine. O locatie de exceptie! De fapt nu prea umblu prin cluburi si trebuie sa recunosc ca am fost absolut uimit de cat de grandios este acest loc. Ajungand cu o seara inainte de eveniment, am asistat la probele de sunet. Mi-au zburat creierii de placere, aproape la propriu. Nu mai auzisem o sonorizare pentru o nunta, la acest nivel…

Nunta Dianei si a lui Mihai o asteptam cu oarecare teama. Asta din cauza numarului de invitati care stiam ca vor fi la eveniment – 240 persoane. Atunci cand trebuie sa acoperi un numar atat de mare de persoane, trebuie sa dai 300% din ceea ce stii ca poti. Si intr-adevar, cred ca a trebuit sa dam 500%. Si nu sunt singurul care a simtit acest lucru. Si Diana si Mihai au resimtit efortul de a fi prezenti in toate imprejurarile.

Sunt rare situatiile in care barbatii din cuplu sunt cei care se ocupa de marea parte a organizarii unei nunti. Mihai a fost unul dintre ei. A luat marea parte a responsabilitatii de pe umerii Dianei. Cu el am discutat toate amanuntele organizarii. Mereu a fost calm si stapan pe tot ceea ce avea sa urmeze.

Diana s-a implicat si ea in aranjamentele de pe mese si stiu ca a ramas pana tarziu in noaptea dinaintea nuntii. Ne-am revazut cu totii la un pahar de vorba inainte de eveniment.

In sambata evenimentului totul a inceput viguros. Cred ca au venit 100 persoane la pregatirile Dianei. A fost ceva nou pentru mine. Am incercat sa fim prezenti peste tot, desi uneori ramaneai blocat intr-un loc, acolo unde te prindea multimea.

Am surprins o gramada de momente frumoase, asa cum obisnuiesc sa fac. Si tot la acest eveniment am proiectat, seara, toate aceste momente. Practic am selectat si editat, dupa primul dans, cele mai frumoase momente surprinse la nunta lor. Feedbackul nu-l voi uita niciodata… Mihai a fost de-a dreptul impresionat, alaturi de Diana si nasii lor. S-au rostit expresii de genul: “esti profesor”, “ne-ai surprins intr-un mod in care nu credeam ca e posibil”, “ne-ai oferit amintiri pentru o viata”…

Dar ce tot spun eu aici. Mai bine priviti imaginile si spuneti-mi daca exagerez cu ceva. 🙂

Vizionare placuta!

SLIDESHOW NUNTA NUBA BEACH CLUB CONSTANTA

DIANA + MIHAI

Lasa un comentariu