NUNTA IN HAMBAR – THE GREEN SPOT

RUXANDRA + ANDREI

O nunta in hambar a fost visul meu de multi ani de zile. Iar povestea petrecuta in The Green Spot este una din acele povesti de spus nepotilor. Poate credeti ca exagerez. Spun acest lucru pentru ca atunci cand vine vorba de organizarea unei nunti in Romania mentalitatea noastra este inca foarte “ingradita”. Ingradita de deciziile parintilor, de sfaturile nasilor sau de indiferenta mirilor. Se fac nunti care respecta un anumit tipar. Se rostesc cuvinte cum ar fi: “asa am vazut ca se face”, “cum trebuie?”, “cand trebuie?” si alte astfel de exemple. Sunt oameni care doresc sa faca anumite obiceiuri pe care nu le cunosc si nici macar nu au trait in acel mediu sau acele vremuri.

Nunta de fata este acel exemplu de cum poti uita de toate lucrurile ce ne limiteaza imaginatia cand vine vorba de organizarea unei nunti. Dar sa va spun povestea minunata din spatele fotografierii acestui eveniment.

Acum un an de zile am descoperit The Green Spot pe Facebook. Mi-a placut enorm. Arata in stil rustic “de afara”, nu de la noi. Chiar daca nu cunosteam locul si oamenii, mi-am exprimat admiratia public, tot pe Facebook, fata de aceasta oaza in lumea balroomurilor de la noi. Spuneam ca mi-as dori sa am si eu un eveniment intr-un hambar. Si pentru ca atunci cand iti doresti foarte mult ceva si crezi ca se si poate indeplini, Universul iti poate trimite orice, uneori prin cele mai surprinzatoare cai. La o ora dupa ce am facut postarea, o prietena buna mi-a scris ca stie pe cineva care isi va organizeaza nunta chiar acolo. In cateva zile contractul a fost semnat.

Ruxandra si Andrei nu au fost genul care sa promita ca vor face cea mai tare nunta ever. Dar va spun ca a fost. A fost o nebunie care a semanat spiritului lor. Nebunie, buna dispozitie, nonconformism. Rar mi-a fost dat sa vad doi oameni atat de potriviti. La fel de nebuni, iubind cu aceeasi intensitate.

Pregatirile au avut loc in apropierea The Green Spot, la Hotel Mirage Snagov. Pregatirile fetelor au fost oarecum obisnuite. Multe rasete, multe imbratisari, farduri si coafuri. Dar baietii… Baietii au jucat Fifa 2020, toti fiind impatimiti ai acestui joc. Nimeni nu a fost pe fuga. S-a baut, s-a jucat, s-au revazut prieteni vechi.

Cununia civila si cea religioasa au avut loc la tot la The Green Spot. Nimic foarte neobisnuit. Asta pana sa inceapa petrecerea. De ce spun asta? Pentru ca cei doi au organizat totul pe sufletul meu. O nunta restransa, pana in 120 persoane, avand ca invitati strict persoanele cele mai apropiate sufletului lor. Fara obligatii, fara alte intentii.

Ceea ce se vede foarte rar la o nunta este ponderea tinerilor in totalul oamenilor invitati. 90% au fost tineri. De aici a venit toata nebunia. Toti se cunoasteau intre ei si au venit pusi pe fapte mari. Distractie la maxim!

Un lucru foarte rar intalnit la nuntile din Romania este sa vezi o tinuta casual, chiar foarte relaxata. Pentru ca s-a dansat pe rupte, s-a baut pe rupte si s-a facut baie in piscina.

Nu spun ca toata lumea isi poate organiza nunta astfel, dar cu siguranta cred ca exista loc pentru mai bine. Credeti-ma, nu e nimic rau sa fii iesit din tipare, sa nu fii stresat si sa te bucuri pana la aparitia zorilor de fiecare moment, alaturi de cei mai apropiati prieteni.

Daca inca nu credeti cele scrise mai sus, va invit doar sa priviti imaginile.

Si nu uitati! La sfarsitul postarii se afla un Slideshow cu povestea mai detaliata a evenimentului. Are fond muzical si imaginile se pot viziona chiar si in format 4K.

Vizionare placuta!

SLIDESHOW

NUNTA IN HAMBAR – THE GREEN SPOT

RUXANDRA + ANDREI

Lasa un comentariu