Inca o nunta la activ, inca o caramida la fundatia experientei mele ca fotograf. Si nu orice nunta, ci una in aer liber.
Fiecare eveniment pe care il parcurg inseamna o experienta noua, o incercare noua, trebuind sa-mi depasesc de fiecare data limitele mele ca om, ca profesionist.
Adrian activeaza, si el, in domeniul evenimentelor si pot spune ca, inca de la prima noastra intalnire, stia ceea ce doreste de la un fotograf… Dorea altceva, ceva iesit din tipar. Nu stiu daca eu am fost tipul potrivit, dar stiam din start la ce m-am inhamat. Aveam de a face cu un client pretentios. Si acum imi aduc aminte de fotografia de grup, cea de la cununia civila cand eu ma stresam sa adun oamenii si cand am reusit, le-am spus:
– Astazi este o zi mare in viata Mihaelei si a lui Adrian, asa ca vreau sa va vad pe toti bucurosi, sa radeti si sa chiuti, sa sariti, sa faceti cu mana, fiecare cum crede de cuviinta si cum simte sa se bucure.
Din multime se aude vocea lui Adrian:
– Aha, ai venit cu lectia invatata de acasa… Si zambi satisfacut in coltul gurii. 🙂
Atunci am inteles ca nu doar este pretentios, ci si sta cu ochii pe mine, ma studiaza.
Pe Mihaela (eu ii spun Mike) am perceput-o din capul locului ca fiind o persoana extrem de sensibila, de finuta, dar si puternica si fara fandoseli. De ce puternica? Pentru ca cei doi obisnuiesc sa calatoreasca foarte mult, foarte departe si nu intotdeauna cu o tinta precisa. La fel a decurs si luna lor de miere – un periplu printr-o multitudine de tari.
Mike si Adi, ca si cuplu, sunt acei oameni frumosi pe care ii doresc in fiecare weekend ca si clienti. De ce? Pentru ca se iubesc si se vede asta la tot pasul. Aranjamentele florale au fost pline de ravase care tradau acest lucru. Privirile lor comunicau permanent, fara cuvinte rostite. Si sa nu mai spun faptul ca Adrian obisnuieste sa-i faca Mihaelei, ori de cate ori are ocazia, cate o surpriza sau sa mai creeze cate o mica poveste de dragoste. Asa s-a intamplat si in ziua nuntii (de fapt in noaptea nuntii, dar suna prea kinky). Adrian a reparat micuta lor masina, “Fetita”, chiar daca Mihaela o credea demult oale si ulcele, si a facut in asa fel incat sa aterizeze fix la petrecere. De fapt o puteti vedea si pe ea in fotografiile de la sfarsitul petrecerii. Deja este parte din acea seara, din povestea lor. 🙂

Ar fi multe de povestit, dar cred ca ma exprim mai bine in imagini decat in scris. In scris tind sa romantez mereu adevarul, numai ca la ei a fost 100% “true story”! 🙂

Asa ca,
Vizionare placuta, dragilor!

Cu drag,
Marian Cristea

Nunta in Aer Liber - 03

Nunta in Aer Liber - 04

Nunta in Aer Liber - 05

Nunta in Aer Liber - 01

Nunta in Aer Liber - 02

Nunta in Aer Liber - 06

Nunta in Aer Liber - 07

Nunta in Aer Liber - 08

Nunta in Aer Liber - 09

Mihaela & Adrian - 10

Mihaela & Adrian - 11

Mihaela & Adrian - 12

Mihaela & Adrian - 13

Mihaela & Adrian - 14

Mihaela & Adrian - 15

Mihaela & Adrian - 17

Mihaela & Adrian - 18

Mihaela & Adrian - 19

Mihaela & Adrian - 20

Lasa un comentariu