Nunta Artist Salon

ALEXANDRA + FLORIN

Este pentru a doua sau a treia oara cand am nunta la Artist Salon si jur ca parca am fost pentru prima data! Niciodata nu pot memora adresele sau vizualiza locatiile. Poate pentru ca sunt mult prea concentrat la ceea ce am de facut in ziua nuntii, chiar si atunci cand conduc spre restaurant.

Asa cum spuneam si in postari mai vechi, in fiecare an raman cu noi prieteni dintre mirii pe care ii fotografiez. Anul 2018 mi-a adus iarasi doi prieteni pe sufletul meu. Sunt chiar cei doi protagonisti ai postarii de fata – Alexandra si Florin. Si cand stau sa ma gandesc ca la prima noastra intrevedere aveam multe semne de intrebare asupra lor… La a doua intalnire deja ne povesteam lucruri intime.

Nu voi lauda nunta lor ca pe una model, ca nu a fost. Dar am descoperit multe alte lucruri mai importante.

Alexandra este o fata mereu relaxata si cu un simt al umorului foarte dezvoltat. Am glumit tot timpul si inca o facem si in ziua de astazi. Desi si-a organizat nunta mai mult pentru parinti, atmosfera acelei zile a fost foarte chill. Incepand de la pregatiri si pana la petrecere. Asa cum imi place si mie, nu si-a dorit o sedinta foto in ziua nuntii. Nu ar fi fost compatibila cu acea atmosfera relaxanta pe care si-au propus-o. Dar am facut niste cadre minunate in afara nuntii. Doar ce asteapta sa le rasfoiti.

Florin, am descoperit in timp ca imi este ca si un frate geaman. Avem idei comune despre viata. Avem probleme si defecte comune. Ideea este ca de cand ne-am cunoscut ne-am ridicat reciproc. El mi-a si devenit asistent fotograf. Avem deja cateva evenimente la care am participat ca si echipa. Nici macar nu am banuit ca imi poate fi atat de bine avand pe cineva langa mine atunci cand sunt la job.

Tot Florin este cel care mi-a creat noul site si se ocupa de partea de SEO. Cand sunt foarte aglomerat ma ajuta si pe partea de editare. De fapt e mai mereu acolo atunci cand am nevoie de ajutor.

Datorita celor doi, impreuna cu sotia mea, am hotarat sa facem o calatorie pe care nici nu am avut curajul sa o visez. Intr-un moment de euforie am spus da unei vacante impreuna in Bali. A fost ceva de neimaginat. Inca ma mai gandesc la acea aventura in Asia, desi au trecut multe luni de atunci. Asa ca fiind in acele locuri, am zis sa facem si o mica sedinta foto.

Va spun, intreaga poveste e minunata! Veti gasi si fotografii de la o sedinta foto in Vama Veche. Iar in slideshow veti vedea intreaga noastra poveste a vacantei din Bali

Vizionare placuta!

Cu drag, Marian Cristea!

SLIDESHOW VACANTA BALI

ALEXANDRA + FLORIN

Lasa un comentariu