Marshal Garden …

O sa fiu sincer cu voi. Mereu trebuie sa incep fiecare postare cu locatia unde a avut loc evenimentul. Daca nu fac acest lucru orice postare va avea scor foarte slab SEO. Cea mai mare prostie! Asa ca va rog frumos sa ma iertati si sa ma credeti ca nu din lipsa de inspiratie deschid fiecare postare pe care o fac cu un nume stupid de locatie, ci pentru ca sunt nevoit sa o fac. Sunt multe locatii despre care nici nu vreau sa imi mai aduc aminte. Dar sa trecem peste aceste aspecte, acum ca am lamurit aceasta parte dubioasa din postarile mele.

Fiecare nunta mi-o amintesc prin prisma unor intamplari sau personaje. Personajul meu preferat de la aceasta nunta (sper sa nu se supere Andreea) a fost tocmai tatal Andreei. Da! Mereu fac gafe construind clasamente imaginare. Nici de aceasta data nu ma pot stapani. Cred ca tatal Andreei este castigatorul detasat in topul meu – Cel mai bun tata de mireasa, ever!

Imi aduc aminte si acum de emotiile acestui om, de bucuria sa din acea zi, de dragostea din priviri atunci cand isi privea fiica sau de imbratisarile puternice pe care le oferea acesteia, ori de cate ori o prindea prin preajma sa.

Imi aduc aminte si de nasii lor pe care i-as incadra, lejer, pe podium.

Nu in ultimul rand o sa-mi aduc aminte de Andreea. Imi aduc aminte cu placere de zambetele ei si de seninatatea din priviri, de rasetele ei copilaresti si de relaxarea sa de pe toata durata zilei.

Hmmm! Trebuie sa zic ceva si despre Andrei. Si cum nu pot sa ma dezic de prostul obicei de a fi sincer in orice imprejurare, va spun ca m-am temut mult de intalnirea cu el din ziua nuntii. De ce? Pentru ca prima noastra intalnire a fost un esec total din varii motive. Fiecare avem cate o zi proasta, o zi in care parca toate corabiile ni se ineaca. Cam asa l-am prins eu pe Andrei in ziua primei noastre intrevederi. Se pare ca nici el nu este prea diferit de mine, sinceritatea fiind o trasatura comuna. Asa ca toata discutia noastra a fost monosilabica in acea zi. Ulterior totul s-a amplificat in capul meu si am stat mult pe ganduri daca vom colabora sau nu – da, am „prostul” obicei de a-mi selecta clientii. Insa ziua nuntii a fost o mare surpriza pentru mine. Aveam in fata un om total schimbat. Era relaxat, pus pe glume si chiar si-a facut timp sa-mi explice de ce a decurs atat de ciudat prima noastra intalnire. Atunci am inteles cat de usor ne putem insela uneori facandu-ne o parere la prima vedere.

As putea continua mult si bine povestirea mea, dar nu cred ca cineva si-ar putea mentine interesul pentru intreaga poveste. Astfel ca voi stopa totul aici si va invit sa va asezati comod pentru 3 minute pentru a arunca un ochi peste povestioara noastra in imagini.

Va imbratisez cu drag,

Marian Cristea

Andreea_Andrei_01 Andreea_Andrei_02 Andreea_Andrei_03 Andreea_Andrei_04 Andreea_Andrei_05 Andreea_Andrei_06 Andreea_Andrei_07 Andreea_Andrei_08 Andreea_Andrei_09 Andreea_Andrei_10 Andreea_Andrei_11 Andreea_Andrei_12 Andreea_Andrei_13 Andreea_Andrei_14 Andreea_Andrei_15 Andreea_Andrei_16 Andreea_Andrei_17 Andreea_Andrei_18 Andreea_Andrei_19 Andreea_Andrei_20 Andreea_Andrei_21 Andreea_Andrei_22 Andreea_Andrei_23 Andreea_Andrei_24 Andreea_Andrei_25 Andreea_Andrei_26 Andreea_Andrei_27 Andreea_Andrei_28 Andreea_Andrei_29 Andreea_Andrei_30 Andreea_Andrei_31 Andreea_Andrei_32 Andreea_Andrei_33 Andreea_Andrei_34 Andreea_Andrei_35 Andreea_Andrei_36 Andreea_Andrei_37 Andreea_Andrei_38 Andreea_Andrei_39 Andreea_Andrei_40 Andreea_Andrei_41 Andreea_Andrei_42 Andreea_Andrei_43 Andreea_Andrei_44 Andreea_Andrei_45 Andreea_Andrei_46 Andreea_Andrei_47 Andreea_Andrei_48 Andreea_Andrei_49 Andreea_Andrei_50

Lasa un comentariu