Si uite asa, a venit iarasi randul unei postari de care se leaga cateva premiere… Este prima nunta la care mi-am impus, inca de la terminarea ei, sa-mi notez toate lucrurile frumoase care s-au intamplat (pentru ca au fost o multime, desi, recunosc, sunt putin amnezic). Este prima nunta la care mi-am schimbat major, stilul de prelucrare. Nu stiu daca acest stil se preteaza oricarei nunti, dar am stiut de la bun inceput ca odata cu nunta celor doi, pot incerca ceva mai indraznet, dar si ¬†fundamental schimbat fata de tot ce facusem pana atunci. Asa ca, cine doreste, poate sa-si dea si o parere vis-a-vis de acest ultim aspect.
Cam atat cu premierele. Sa vorbim putin si despre petrecerea celor doi: Madalina si Alex. Asa cum spuneam si mai sus, cei doi au avut acea nunta ideala din punctul meu de vedere – organizata total pentru prieteni, numai cu prieteni. In acea seara am avut parte de o sumedenie de evenimente-surpriza care s-au succedat pe tot parcursul serii, incepand cu trupe de muzica care mai de care mai talentate, din toate genurile si terminand cu dansuri organizate de prieteni, de invitati. Da! S-a dansat de s-au rupt pingelele.
Pana si banalul act al returnarii miresei furate a fost deosebit, conditiile puse fiind foarte haioase si bine puse la punct inca de dinainte de a incepe nunta – Alex a trebuit sa mobilizeze toata lumea pe ringul de dans pentru ce avea sa urmeze: un dans sincron la care au luat parte toti invitatii.
Am ascultat muzica live din repertoriul international – Trupa Life on Mars, muzica populara – 3-4 orchestre (nici eu nu mai stiu cate au fost), muzica de ambianta – un cafe-concert aruncat in eter de catre un dj maestru, muzica de dans care a zguduit si stalpii de rezistenta ai cladirii.
Serviciile au fost ca la casa regala. Eram servit cu sucuri, ori de cate ori terminam paharul sau plecam de la masa. Astfe, am ajuns sa beau cativa litri de Cola, desi renuntasem la “bautura minune” de cativa ani (ma refer la consumul curent).
Ce sa zic… Totul a fost la superlativ! Si, desigur, am uitat sa-mi notez impresiile. Fiti convinsi ca am uitat o gramada de amanunte… Dar nu si faptul ca cei doi indragostiti, Madalina si Alex (daca nu credeti, uitati-va la fotografii), ne-au tratat cu multa grija si respect (ma refer si la¬†Ciprian, colegul si prietenul meu) Multumim Madalina, multumim Alex!
Eu cred ca este una din cele mai bune postari pe care le-am facut pana acum. Voi ce credeti?

Lasa un comentariu