London Photo Session… In urma cu 5 ani nici nu as fi indraznit sa visez atat de departe. Corina si Felix au facut nunta cu mine acum patru luni. Amandoi locuiesc de un an in Londra, asa ca, de comun acord, am hotarat sa facem sedinta foto de dupa nunta chiar in tara lor adoptiva.
Cei doi au fost gazda noasta primitoare pe parcursul sederii noastre in Londra. Am uitat sa va spun ca am calatorit alaturi de sotia mea, Magda. Ea a asigurat partea de make-up. Si ca sa nu-i minimizez meritele, Magda m-a ajutat sa calatoresc si intr-un mod mai placut. Pentru cine nu stie, am rau de inaltime si fiecare zbor cu avionul devine un prilej de panica si scenarii macabre.

Londra este un oras superb. Este foarte frumos de vizitat, chiar si de fotografiat. Insa cand vine vorba de sedinta foto de nunta, totul devine dificil. Este un oras foarte aglomerat si la ora la care lumina este buna pentru fotografiat, orice loc devine intesat de turisti.

Am facut multe fotografii acolo, dar am ales sa vi le prezint pe cele mai frumoase, cele care cred eu ca inspira o anumita atmosfera.

Va urez vizionare placuta!

Cu drag,
Marian Cristea!

Corina + Felix - After Wedding Londra

Secret_Garden_01 Secret_Garden_02 Secret_Garden_03 Secret_Garden_04 Secret_Garden_05 Secret_Garden_06 Secret_Garden_07 Corina + Felix - After Wedding Londra Secret_Garden_09 Secret_Garden_10 Secret_Garden_11

Lasa un comentariu