Incep noul an cu o noua postare, dar nu inainte de a ura tuturor… ahh, nu sunt deloc prieten cu mesajele de sarbatori… Deci, cum spuneam… mi-as dori ca toata lumea sa aiba un an mai bun si macar sa intrezarim vremuri mai bune.
Sa ne intoarcem la ale noastre. Postez aceasta nunta cu intarziere de o saptamana si mentionez ca este prima nunta la care am depasit termenul contractual de predare a fotografiilor, prima data dupa 19 nunti prelucrate anul acesta. Cu aceasta ocazie imi cer scuze atat Larisei si lui Petre, cat si celorlalte doua cupluri care isi asteapta fotografiile cu sufletul la gura.

Poate pe Larisa deja lumea o recunoaste, ea fiind prezentatoare de stiri pe Romania TV. Eu recunosc ca nu o stiam la momentul semnarii contractului, dar nu pentru ca nu urmaresc acest post TV, ci pentru ca am foarte multi ani de cand nu mai urmaresc nimic la televizor. Pe Larisa imi este foarte usor sa o caracterizez – este vedeta fara aere de vedeta, este plina de viata si foarte volubila.

Petre este calm, foarte calm, dar intotdeauna spune lucrurilor pe nume. Tot el imi va fi coleg de la anul, in incercarea de a delega din atributiile procesarii fotografiilor. Deja avem ceva timp de antrenamente si ii admir la maxim seriozitatea, punctualitatea si ambitia. Sunt sigur ca vom face o echipa minunata. Pentru ca deja imi stie toate secretele in materie de prelucrare, am mari emotii cand isi va vedea postarea.

Nunta lor a fost deosebita pentru mine pentru ca nu am mai resimtit acea presiune constanta din mijlocul sezonului si m-am putut concentra la maxim pentru a prinde cadre cat mai bune. Am fost inconjurat de oameni de televiziune, dar si de oameni simpli si calzi. Dintre acestia, bunicul Larisei mi-a ramas inca in suflet si memorie – un om plin de haz si prietenos, pasionat, de asemenea, de fotografie. Pe aceasta cale ii transmit sanatate maxima si viata foarte lunga!

Dar pentru ca inca sunt in galop pentru a trece la urmatoarea nunta, nu o sa va mai tin, ci o sa va invit sa priviti si povestea lor.

La sfarsitul postarii se afla un slideshow. Acesta are parola. Prietenii Larisei si ai lui Petre ii rog sa apeleze la ei pentru cuvantul cheie. Pe prietenii mei ii invit sa ma intrebe pe mine. Credeti-ma, merita vazut pentru ca pe langa imagini, muzica este superba. Si nu uitati sa bifati HD.

Pe curand, tuturor!

PS: Pe aceasta cale ii multumesc si lui Ciprian pentru ajutorul dat si va invit sa-i vizitati si lui site-ul aici.

Fotografi Profesionisti Nunta - 01 Fotografi Profesionisti Nunta - 02 Fotografi Profesionisti Nunta - 03 Fotografi Profesionisti Nunta - 04 Fotografi Profesionisti Nunta - 05 Fotografi Profesionisti Nunta - 06 Fotografi Profesionisti Nunta - 07 Fotografi Profesionisti Nunta - 08 Fotografi Profesionisti Nunta - 09 Fotografi Profesionisti Nunta - 10 Fotografi Profesionisti Nunta - 11 Fotografi Profesionisti Nunta - 12 Fotografi Profesionisti Nunta - 13 Fotografi Profesionisti Nunta - 14 Fotografi Profesionisti Nunta - 15 Fotografi Profesionisti Nunta - 16 Fotografi Profesionisti Nunta - 17 Fotografi Profesionisti Nunta - 18 Fotografi Profesionisti Nunta - 19 Fotografi Profesionisti Nunta - 20 Fotografi Profesionisti Nunta - 21 Fotografi Profesionisti Nunta - 22 Fotografi Profesionisti Nunta - 23 Fotografi Profesionisti Nunta - 24 Fotografi Profesionisti Nunta - 25 Fotografi Profesionisti Nunta - 26 Fotografi Profesionisti Nunta - 27 Fotografi Profesionisti Nunta - 28 Fotografi Profesionisti Nunta - 29 Fotografi Profesionisti Nunta - 31 Fotografi Profesionisti Nunta - 32 Fotografi Profesionisti Nunta - 33 Fotografi Profesionisti Nunta - 34 Fotografi Profesionisti Nunta - 35

Leave A

Comment

Larisa Popa
05/01/2014
 Incep simplu... LIKE. Am asteptat cu sufletul la gura creatia ta artistica, Marian! Dar, cum sunt un om de presa, adica, un rol important in viata mea il au cuvintele, nu pot sa nu recunosc ca, am asteptat cu mare, mare, mare interes intro-ul tau despre noi. M-ai incantat! Si acum, sa revin la ce te intereseaza pe tine mai mult. Iti spun asa... M-am uitat in calendar, sa ma asigur ca nu suntem in 28 septembrie. Asta am simtit, ca sunt la nunta mea, chiar daca suntem in 5 ianuarie. Marian, ai o supraputere, REUSESTI sa trimiti oamenii in timp! In trecutul frumos, unic, magnific, mirobolant! Esti genial! Fiecare fotografie a primit, de la mine, un WOW! Multumim din suflet! Felicitari! Esti un OM cu suflet!
06/01/2014
Iti multumesc si eu pentru toate cuvintele frumoase, Larisa! Nu exista rasplata mai mare pentru mine, decat multumirea oamenilor care au investit incredere in mine. Acesta este "combustibilul" care imi da energie, puterea de a merge inainte. Va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada asteptand cumintei fotografiile care au tot intarziat sa apara. :)
11/01/2014
Super postare Marius. Sunt un norocos ca te-am cunoscut si ma mandresc cu asta :).
11/01/2014
Multumesc frumos, Ciprian! Si eu ma bucur ca te-am cunoscut si e o placere de fiecare data sa lucram impreuna. :)