Hotel del Mar a fost gazda primei mele nunti la mare. Atractia marii m-a facut sa privesc cu entuziasm sosirea acestei nunti. Doar ca o nunta in plin sezon turistic presupune si ceva complicatii – locuri inexistente de parcare, aglomeratie in orice loc unde s-ar putea organiza o sesiune foto, trafic intens pe sosele. Numai ca odata ce intelegi ca nu exista alternativa, intri in joc si lucrurile se calmeaza.

La acest eveniment am ajuns fiind recomandat de fratele geaman al lui Ovidiu – Razvan. Nu stiu cum va fi pentru voi sa priviti imaginile, dar pentru mine a fost tricky sa-i vad pe amandoi live. Am avut multe momente hazlii impreuna, mai ales la sesiunea foto. De multe ori m-am trezit dandu-i indicatii lui Ovidiu, numindu-l Razvan. El si Cici se amuzau copios de fiecare data, pana intr-un moment cand au devenit imuni.

Nunta lor a fost un melange de traditii, Cici fiind tataroaica, iar Ovidiu roman. Muzica a fost pe masura, tatareasca, dar si traditional romaneasca, interpretata de-acum de un prieten deosebit – Alin Pascal. Sunt la nunta cu nr. 2 la care Alin canta si, desi nu sunt un fan al muzicii traditionale romanesti, Alin face minuni pentru mine. E un tip senzational care pune mult suflet in orice interpretare, se implica in momentele sale de virtuozitate si este mereu in mijlocul oamenilor. In momentele mai grele, Alin ma face sa trec mai usor peste oboseala.

Dar pentru ca deja stiti ca in aceasta perioada nu prea mai am timp de povestit, tocmai voi posta si fug repede la o lansare de carte. Simona, fosta mea mireasa si actuala prietena, a participat activ la acest proiect. 🙂

Va salut cu drag,
Marian Cristea

Fotograf_Constanta_01

Fotograf_Constanta_02

Fotograf_Constanta_03

Fotograf_Constanta_04

Fotograf_Constanta_05

Fotograf_Constanta_06

Fotograf_Constanta_07

Fotograf_Constanta_08

Fotograf_Constanta_09

Fotograf_Constanta_10

Fotograf_Constanta_11

Fotograf_Constanta_12

Fotograf_Constanta_13

Fotograf_Constanta_14

Fotograf_Constanta_15

Fotograf_Constanta_16

Fotograf_Constanta_17

Fotograf_Constanta_18

Fotograf_Constanta_19

Fotograf_Constanta_20

Fotograf_Constanta_21

Fotograf_Constanta_22

Fotograf_Constanta_23

Fotograf_Constanta_24

Fotograf_Constanta_25

Fotograf_Constanta_26

Fotograf_Constanta_27

Fotograf_Constanta_28

Fotograf_Constanta_29

Fotograf_Constanta_30

Fotograf_Constanta_31

Fotograf_Constanta_32

Fotograf_Constanta_33

Fotograf_Constanta_34

Fotograf_Constanta_35

Fotograf_Constanta_36

Lasa un comentariu