Fiecare sezon de nunti mi-a adus, pe langa situatii dificile de tot felul, si o gramada de satisfactii. Nu ma refer aici doar la implinirea profesionala, ci si la acea latura umana pe care de cele mai multe ori o subestimam datorita presiunii formidabile ce apasa pe umerii fotografului. Sunt bucuros ca i-am cunoscut pe cei doi indragostiti… Sunt bucuros sa mai vad oameni care se iubesc si care nu se sfiesc sa o arate cu fiecare ocazie. Sunt bucuros pentru ca pot sa mai adaug un cuplu la baza mea de date privind prietenii noi din sezonul care tocmai s-a incheiat. Da, Razvan este un om pe care nu ai cum sa nu-l indragesti, un om care degaja buna dispozitie si relaxare, pentru ca eu asa mi-am inceput ziua de munca alaturi de ei. Si sa nu uit… Sunt bucuros sa-l cunosc si pe Bruno, cainele familie, un caine pe cat de mare, pe atat de linistit si dragastos.
Nunta lor a fost una linistita, dar plina de momente inedite. Intr-un cuvant, la fel de relaxanta ca si ei, desi la sedinta foto din ziua nuntii, emotiile privind organizarea si temerile ca ceva ar putea sa nu fie conform planului si-au spus cuvantul si asupra lor.
Sedinta foto care a urmat nuntii, s-a desfasurat in conditii vitrege, vremea fiind destul de aspra. Ca melia a trebuit sa indure frigul, vantul si ceva burnita chiar, la un moment dat. Fiecare scena trebuia sa se desfasoare contra cronometru pentru ca nu era timp de prea mult gandit – un fel de loveste si fugi. Pentru tot ce a trebuit sa suporti, Camelia, iti multumesc din suflet!
PS: Sper din tot sufletul sa va fiu aproape si la botez. 🙂
Dar ce tot palavragesc eu, hai sa vedem imaginile…

Fotograf Botez - 03

Fotograf Botez - 04

Fotograf Botez - 05

Fotograf Botez - 06

Fotograf Botez - 07

Fotograf Botez - 08

Fotograf Botez - 09

Fotograf Botez - 10

Fotograf Botez - 11

 

Camelia si Razvan - 01

 

Camelia si Razvan - 02

Camelia si Razvan - 03

Camelia si Razvan - 04

Camelia si Razvan - 05

Camelia si Razvan - 06

Camelia si Razvan - 07

Camelia si Razvan - 14

Camelia si Razvan - 08

Camelia si Razvan - 09

Camelia si Razvan - 10

Camelia si Razvan - 11

 

Camelia si Razvan - 13

Camelia si Razvan - 12

Camelia si Razvan - 15

 

Camelia si Razvan - 16

Camelia si Razvan - 17

 

Camelia si Razvan - 18

 

Camelia si Razvan - 19

 

Camelia si Razvan - 20

 

Camelia si Razvan - 21

 

Camelia si Razvan - 22

 

Camelia si Razvan - 23

 

Camelia si Razvan - 24

 

Leave A

Comment

Camelia si Razvan
02/12/2013
Marian, am vazut fotografiile si am ramas fara cuvinte... Nu putem spune decat ca, ne bucuram ca in cel mai important moment al vietii noastre de pana acum, am avut placerea si onoarea de a avea alaturi de noi un om cald, prietenos, sensibil si cu adevarat dedicat muncii sale-arta fotografiei. La vederea fotografiilor am retrait momentele acelea de bucurie, iubire si emotie surprinse de tine asa cum doar tu stii sa o faci. Pentru placerea de a colabora cu tine, bucuria si amintirile de nepretuit oferite, Marian, iti multumim din toata inima! Camelia, Razvan si, mai ales, Bruno!
02/12/2013
Multumesc mult, dragilor! Si pentru mine a fost o bucurie sa va cunosc si raman cu multumirea m-am "suprapus" asteptarilor voastre. Va imbratisez pe amandoi si va rog sa-i transmiteti toate cele bune, din parte mea, lui Bruno. :)