Fiecare sezon de nunti mi-a adus, pe langa situatii dificile de tot felul, si o gramada de satisfactii. Nu ma refer aici doar la implinirea profesionala, ci si la acea latura umana pe care de cele mai multe ori o subestimam datorita presiunii formidabile ce apasa pe umerii fotografului. Sunt bucuros ca i-am cunoscut pe cei doi indragostiti… Sunt bucuros sa mai vad oameni care se iubesc si care nu se sfiesc sa o arate cu fiecare ocazie. Sunt bucuros pentru ca pot sa mai adaug un cuplu la baza mea de date privind prietenii noi din sezonul care tocmai s-a incheiat. Da, Razvan este un om pe care nu ai cum sa nu-l indragesti, un om care degaja buna dispozitie si relaxare, pentru ca eu asa mi-am inceput ziua de munca alaturi de ei. Si sa nu uit… Sunt bucuros sa-l cunosc si pe Bruno, cainele familie, un caine pe cat de mare, pe atat de linistit si dragastos.
Nunta lor a fost una linistita, dar plina de momente inedite. Intr-un cuvant, la fel de relaxanta ca si ei, desi la sedinta foto din ziua nuntii, emotiile privind organizarea si temerile ca ceva ar putea sa nu fie conform planului si-au spus cuvantul si asupra lor.
Sedinta foto care a urmat nuntii, s-a desfasurat in conditii vitrege, vremea fiind destul de aspra. Ca melia a trebuit sa indure frigul, vantul si ceva burnita chiar, la un moment dat. Fiecare scena trebuia sa se desfasoare contra cronometru pentru ca nu era timp de prea mult gandit – un fel de loveste si fugi. Pentru tot ce a trebuit sa suporti, Camelia, iti multumesc din suflet!
PS: Sper din tot sufletul sa va fiu aproape si la botez. 🙂
Dar ce tot palavragesc eu, hai sa vedem imaginile…

Fotograf Botez - 03

Fotograf Botez - 04

Fotograf Botez - 05

Fotograf Botez - 06

Fotograf Botez - 07

Fotograf Botez - 08

Fotograf Botez - 09

Fotograf Botez - 10

Fotograf Botez - 11

Camelia si Razvan - 01

Camelia si Razvan - 02

Camelia si Razvan - 03

Camelia si Razvan - 04

Camelia si Razvan - 05

Camelia si Razvan - 06

Camelia si Razvan - 07

Camelia si Razvan - 14

Camelia si Razvan - 08

Camelia si Razvan - 09

Camelia si Razvan - 10

Camelia si Razvan - 11

Camelia si Razvan - 13

Camelia si Razvan - 12

Camelia si Razvan - 15

Camelia si Razvan - 16

Camelia si Razvan - 17

Camelia si Razvan - 18

Camelia si Razvan - 19

Camelia si Razvan - 20

Camelia si Razvan - 21

Camelia si Razvan - 22

Camelia si Razvan - 23

Camelia si Razvan - 24

Lasa un comentariu