Stiti, desigur, ca cel mai important rol in organizarea unei nunti il are… mireasa. Poate asa s-a intamplat si in cazul de fata, doar ca eu am avut contact cel mai mult cu Florin. 90% din timpul scurs pana la nunta… Si subliniez mult. 🙂 Asta pentru ca Florin este tipul perfectionist, cel caruia nu-i scapa niciun detaliu, cel care isi protejeaza aleasa inimii de greul organizarii unui astfel de eveniment.
La prima noastra intalnire, pe Florin l-am “catalogat” ca fiind foarte pretentios. Pentru mine era clientul care trebuie sa aiba semnul exclamarii in dreptul numelui pentru grija si atentia pe care trebuie sa i-o acord, astfel incat sa nu cumva sa deranjez involuntar pe timpul colaborarii noastre.
Apoi a venit cununia civila si s-au mai “indulcit putin lucrurile”. Mi-am dat seama ca situatia nu este chiar atat de grava. :))) Dupa care a venit si sedinta foto de logodna si mi-am dat seama ca am exagerat, ca am de a face doar cu un om foarte interesat ca lucrurile sa iasa bine pentru toata lumea.
Cam atat despre Florin.
Alexandra este partea calda, este persoana langa care m-am simtit foarte in largul meu. Datorita ei am putut sa ma simt stapan pe situatie si sa creez cadre, sa imi pun mintea la contributie in liniste. Alexandra a fost in permanenta la curent cu ceea ce am postat pana la nunta lor si dupa aceea. A avut mai tot timpul un gand bun pentru mine si mi-a acordat incredere la fiecare idee pe care o emiteam.
Una peste alta, lucrurile au decurs minunat, avand in fata un cuplu care s-a casatorit cu adevarat pentru ca se iubesc, doi oameni pe care i-am simtit indragostiti chiar si in ziua nuntii, atunci cand grijile si stresul sunt cat carul.
Pentru toate acestea, dragilor, va multumesc!

PS:

1. La aceasta nunta am avut un ajutor de nadejde in persoana Cameliei Stan. Multumesc mult, Camelia!
2. Alexandra, nu am uitat de salata de rosii. 🙂

Cu drag,
Marian Cristea

Sedinta foto logodna - 01

Sedinta foto logodna - 02

Sedinta foto logodna - 03

Sedinta foto logodna - 04

Sedinta foto logodna - 05

Sedinta foto logodna - 06

Alexandra & Florin - 07

Alexandra & Florin - 08

Alexandra & Florin - 10

Alexandra & Florin - 11

Alexandra & Florin - 12

Alexandra & Florin - 13

Alexandra & Florin - 14

Alexandra & Florin - 15

Alexandra & Florin - 16

Alexandra & Florin - 17

Alexandra & Florin - 18

Alexandra & Florin - 19

Alexandra & Florin - 20

Alexandra & Florin - 21

Alexandra & Florin - 22

Alexandra & Florin - 23

Alexandra & Florin - 24

Alexandra & Florin - 25

Alexandra & Florin - 26

Lasa un comentariu