Majoritatea fotografilor de nunta isi doresc sa aibe parte de cat mai multe nunti de zi si, daca se poate, sa fie si in aer liber. Eu am fost norocos de aceasta data pentru ca Anamaria si Stefan m-au ales sa le fiu fotograf in ziua nuntii, nunta care corespunde aproape in totalitate “idealismului fotografic”. Pe de alta parte sunt iarasi de invidiat pentru ca am avut in fata obiectuvului doi oameni care se iubesc, doi oameni care stiu sa o si arate, doi oameni relaxati. Da, este greu sa gasesti atatea lucruri bune apartinand de un singur cuplu. Si da, nu in fiecare weekend te intalnesti cu astfel de oameni, cu astfel de ocazii.
Dar ca sa nu lungim vorba, pentru ca este deja tarziu si cred ca cei doi indragostiti asteapta deja fotografiile – habar nu aveti prin ce peripetii am trecut pana sa ajung sa fac aceasta postare – voi expune mai jos fotografiile de la frumoasa lor nunta, nu inainte de a multumi Andradei Sas de la “The Wedding Styler” pentru recomandare si lui Ciprian, colegul meu,pentru ajutorul acordat. Iar voua dragilor, nu pot decat sa va spun decat…
– Va multumesc pentru incredere si pentru rabdarea pe care ati avut-o in asteptarea fotografiilor!

Cu drag,

Marian Cristea

Photo by Ciprian Bozian

 

Leave A

Comment

Ciprian
03/07/2013
Foarte faine... Minunate expresiile... Si eu iti multumesc Marius pt tot.
Ioana si Cristi
04/07/2013
Bravo Marius! Sunt absolut superbe fotografiile, asa cum ne-ai obisnuit! Felicitari mirilor si casa de piatra!
04/07/2013
Multumesc frumos, Ciprian. Ai si tu patru fotografii in postare, asa ca e si meritul tau. :)
04/07/2013
Multumesc frumos, Ioana! Esti o draguta. :)
04/07/2013
Marius, simt nevoia sa iti repet ca te numeri printre putinii norocosi din lumea asta care au ca job o mare pasiune. Si asta se vede. Pozele noastre sunt perfecte :) Sunt senzationale. Ne vom bucura de ele o viata-ntreaga. Cuvintele in plus sunt de prisos. Iti multumim :) @Ioana si Cristi: Multumim tare mult! Ganduri bune si voua.
04/07/2013
Multumesc frumos, Anamaria! De fiecare data cand fac o postare am emotii asemanatoare unui copil. Imi doresc sa ajung la sufletul omului caruia ii sunt adresate fotografiile. Abia atunci cand ii aflu parerea ma pot relaxa... E tare palpitant, dar foarte placut in final. :) Si eu va multumesc pentru atentia si increderea acordata, pentru felul vostru natural de a fi!
Andrei
04/07/2013
EXCELENTE POZELE! Felicitari.
04/07/2013
Multumesc frumos, Andrei! (sau A N D R E I ?)
Lisiana
20/07/2013
Wow! super pozele,bravo Marian:)
20/07/2013
Multumesc frumos, Lisiana!