Ioana & Cristi au fost deja prezenti pe site-ul si pe blogul meu. Nu o sa insist foarte mult asupra introducerii acestei postari. Doar vreau sa spun un gand… Fiecare fotograf isi doreste ca macar uneori sa aiba ocazia de a fotografia evenimente la care protagonistii sa fie cu adevarat prezenti. Suna stupid, insa nu de fiecare data cei care isi unesc destinele se si bucura cu adevarat si traiesc din toata inima evenimentele oficierii relatiei lor, precum si petrecerea ce incheie acea zi importanta pentru ei. Si pana la un punct pot intelege ca stresul si oboseala acumulata odata cu organizarea intregului eveniment isi spun cuvantul. Numai ca Ioana si Cristi au trecut peste orice greutati si ne-au aratat, tuturor, de ce se casatoresc… Pentru ca se iubesc enorm, pentru ca sunt acel cuplu care comunica prin priviri, pentru ca au rabdare unul cu celalalt, pentru ca au nevoie unul de celalalt.
Asa ca dragii mei, va multumesc din suflet ca m-ati ales sa va fiu aproape, sa va fiu prieten si martor al acelei zi minunate din viata voastra!
Nu va mai tin pentru ca iar devin siropos… Vreau doar sa stiti ca va iubesc si ma bucur enorm ca v-am cunoscut, pe voi, familia voastra si prietenii deosebiti care chiar va seamana.

PS: Multumiri pentru ajutor si lui Ciprian, prietenul si ajutorul meu de nadejde.

Cu drag,
prietenul vostru,
Marius

Lasa un comentariu