Aceasta postare vine la doar cateva zile dupa una din cele mai importante experiente din viata mea, exceptand viata de familie – participarea la Conferinta Fearless organizata in Amsterdam, loc unde s-au intalnit unii dintre cei mai buni fotografi de pe planeta. Ce pot spune… Si in momentul in care scriu aceste cuvinte am un zambet dulce in coltul gurii. A fost ceva de vis, a fost ceva magnific, dar nu o sa insist pentru a nu deveni plictisitor pentru cei neimplicati in acest minunat fenomen – Fearless.

Primul lucru pe care l-am invatat la conferinta a fost sa postez fotografii cu mult mai multa grija pe blogul personal. Am invatat ca fiecare fotografie trebuie sa transmita un sentiment, sa “spuna” o poveste. Asa ca, dragii mei, Corina si Florin, fotografiile de fata sunt esenta celor doua zile foarte importante din viata voastra. Intreaga poveste o veti putea urmari in slideshow, iar fotografiile pe care le veti primi contin tot ceea ce va doriti.

In speranta ca aceasta postare este cel putin la fel de buna ca cea anterioara, va invit sa priviti fotografiile pe care vi le daruiesc din suflet.

Cu drag,

Marian Cristea

Conferinta Amsterdam - 01

Conferinta Amsterdam - 02

Conferinta Amsterdam - 03

Conferinta Amsterdam - 04

Conferinta Amsterdam - 05

Conferinta Amsterdam - 06

Corina & Florin - 09

Corina & Florin - 10

Corina & Florin - 11

Corina & Florin - 12

Corina & Florin - 13

Corina & Florin - 14

Corina & Florin - 15

Corina & Florin - 16

Corina & Florin - 17

Corina & Florin - 18

Leave A

Comment

Anca
22/07/2013
A Fearless photographer indeed!!!! Felicitari, Marius!...locul tau este printre cei mai buni....
23/07/2013
Multumesc frumos, Anca! Ma straduiesc cat pot. :)
Alexandra
23/07/2013
Foarte frumoase fotografiile, ca de obicei, de altfel :-) De data asta sunt si mai emotionata cand le privesc pentru ca am impresia ca urmam noi. :-) emotii, emotii, emotii!!! :-))
23/07/2013
Multumesc mult, Alexandra! Asa este, urmati voi. Aveti emotii? :)
Alexandra
23/07/2013
Avem la greu, dar sunt din alea "bune" :-)
Larisa Popa
13/09/2013
Nunta aceasta am ,,ratat-o"! Si spun asta pentru ca, prin intermediul tau, Marian, am reusit sa fiu prezenta la fiecare eveniment in parte. Nunta Corinei si a lui Florin mi-a scapat, deci vad ca ai postat-o inca din iulie. Sunt din nou impresionata, desi vad ca devine o stare generala, de fiecare data cand iti vad operele de arta. Pentru ca, am observat ca iti place sa surprinzi copiii in fotografii, sa stii ca m-am ocupat special de asta. La nunta noastra, iti vom aduce 2 fetite, de 4 ani, imbracate identic. Amandoua au misiuni speciale. Una va aduce inelele, iar cealalta ne va deschide calea presarand petale de flori.
16/09/2013
Asa este, Larisa! Imi plac la nebunie copiii, de aceea mi-am dorit si eu sa am doi. :) Dar imi plac mult si batranii, pentru ca am fost crescut de bunica mea. :) Ma bucur sa aud ca imi aduci subiecti de fotografiat, special pentru mine. :))) Abia astept sa ne reintalnim. :)