Aceasta postare vine la doar cateva zile dupa una din cele mai importante experiente din viata mea, exceptand viata de familie – participarea la Conferinta Fearless organizata in Amsterdam, loc unde s-au intalnit unii dintre cei mai buni fotografi de pe planeta. Ce pot spune… Si in momentul in care scriu aceste cuvinte am un zambet dulce in coltul gurii. A fost ceva de vis, a fost ceva magnific, dar nu o sa insist pentru a nu deveni plictisitor pentru cei neimplicati in acest minunat fenomen – Fearless.

Primul lucru pe care l-am invatat la conferinta a fost sa postez fotografii cu mult mai multa grija pe blogul personal. Am invatat ca fiecare fotografie trebuie sa transmita un sentiment, sa “spuna” o poveste. Asa ca, dragii mei, Corina si Florin, fotografiile de fata sunt esenta celor doua zile foarte importante din viata voastra. Intreaga poveste o veti putea urmari in slideshow, iar fotografiile pe care le veti primi contin tot ceea ce va doriti.

In speranta ca aceasta postare este cel putin la fel de buna ca cea anterioara, va invit sa priviti fotografiile pe care vi le daruiesc din suflet.

Cu drag,

Marian Cristea

Conferinta Amsterdam - 01

Conferinta Amsterdam - 02

Conferinta Amsterdam - 03

Conferinta Amsterdam - 04

Conferinta Amsterdam - 05

Conferinta Amsterdam - 06

Corina & Florin - 09

Corina & Florin - 10

Corina & Florin - 11

Corina & Florin - 12

Corina & Florin - 13

Corina & Florin - 14

Corina & Florin - 15

Corina & Florin - 16

Corina & Florin - 17

Corina & Florin - 18

Lasa un comentariu