De fiecare data cand am avut o nunta in locatia “I Do Weddings”, la Belciugatele, am scris despre faptul ca ma simt ca acasa. Pentru ca este locatia unde cred ca orice invitat se simte bine, fie mire/mireasa, fotograf, DJ sau videograf. Nunta pe care o voi posta, am luat-o duminica desi aveam o alta nunta sambata. Eu nu prea fac asa ceva. Doar ca am aflat locatia unde avea sa se desfasoare si m-am atasat foarte tare de miri, inca de la primul nostru contact. Pe langa toate acestea, organizarea evenimentului lor, mi-a permis refacerea de dupa nunta de sambata. Totul a inceput la ora 16.00 si lucrurile s-au desfasurat in locatia din Belciugatele.

Pentru ca la fiecare postare obisnuiesc sa scriu cate ceva despre mirii mei, nu voi face exceptie nici de data aceasta, desi sunt in mare, mare febra cu editarea evenimentelor.

Claudia este un om minunat si, alaturi de Iulian, ne-a lasat sa ne facem meseria asa cum am putut noi mai bine, fara interventii si fara lucrurile standard care se petrec la o nunta. Evenimentul lor a fost foarte restrans, invitand doar prietenii si rudele apropiate. Eu prefer aceste evenimente in detrimentul celor cu foarte multi invitati unde oamenii nu se cunosc intre ei. Dar asta nu inseamna ca imi este mai usor. Este mult mai greu sa scoti niste cadre interesante, dinamice, la petrecere, atunci cand pe ringul de dans se afla uneori si numai doi oameni. Doar ca de aceasta data Claudia m-a ajutat foarte mult pe parcursul intregii zile. A fost sufletul petrecerii. A fost genul de subiect pe care aparatul foto nu-l poate ocoli, ba din contra. Iulian este mult mai discret, dar aproape in fiecare moment si-a aratat dragostea pentru Claudia printr-un gest, printr-o vorba frumoasa. Asa ca reactiile celor doi au fost un deliciu pentru noi. Nimic nu este mai ofertant pentru un fotojurnalist decat sa aiba de fotografiat aceste lucruri. Cand ele nu exista, noi suntem in dificultate si trebuie sa cream momente sau trebuie sa le cautam in alta parte.

Si la acest eveniment am fost ajutat de Corina sa surprind cat mai multe momente deosebite si sa recream povestea celor doi indragostiti prin imaginile de mai jos. Multumesc, Corina, pentru ca ai muncit umar la umar cu mine. In multe momente m-ai impulsionat cu entuziasmul tau molipsitor.

La fel cum spune si Creanga, as mai povesti, pentru ca eu sunt vorba lunga, dar fotografiile care asteapta sa fie procesate ma preseaza.

In final va urez vizionare placuta si pe curand!

Cu drag,

Marian Cristea

I_Do_Weddings_01 I_Do_Weddings_02 I_Do_Weddings_03 I_Do_Weddings_04 I_Do_Weddings_05 I_Do_Weddings_06 I_Do_Weddings_07 I_Do_Weddings_08 I_Do_Weddings_09 I_Do_Weddings_10 I_Do_Weddings_11 I_Do_Weddings_12 I_Do_Weddings_13 I_Do_Weddings_14 I_Do_Weddings_15 I_Do_Weddings_16 I_Do_Weddings_17 I_Do_Weddings_18 I_Do_Weddings_19 I_Do_Weddings_20 I_Do_Weddings_21 I_Do_Weddings_22 I_Do_Weddings_23 I_Do_Weddings_24 I_Do_Weddings_25 I_Do_Weddings_26 I_Do_Weddings_27 I_Do_Weddings_28 I_Do_Weddings_29 I_Do_Weddings_30 I_Do_Weddings_31 I_Do_Weddings_32 I_Do_Weddings_33 I_Do_Weddings_34 I_Do_Weddings_35 I_Do_Weddings_36 I_Do_Weddings_37 I_Do_Weddings_38 I_Do_Weddings_39 I_Do_Weddings_40 I_Do_Weddings_41 I_Do_Weddings_42 I_Do_Weddings_43 I_Do_Weddings_44

Lasa un comentariu