Anamaria si Laurentiu sunt acei oameni pe care din clienti ii transformi cu usurinta in prieteni. Dupa un sezon intreg de fotografiat nunti este clar ca nu poti ramane prieten cu toata lumea, dar daca doua cupluri iti raman alaturi, atunci se poate spune ca esti un om norocos. Spun norocos pentru ca este greu in ziua de astazi sa-ti mai faci prieteni si este si mai greu sa-i pastrezi pe cei pe care deja ii ai din vremuri mai indepartate.
Pe cei doi i-am simtit “pe sufletul meu” inca de la prima noastra intrevedere, atunci cand am dorit sa-i am ca si clienti aproape cu orice pret. 🙂 Si i-am convins…
Ziua nuntii lor mi-a oferit ocazia de a fotografia in locatii absolut superbe si pot spune cu mana pe inima ca, la  sedinta foto, am reusit unele din cele mai bune cadre ale mele de cand fac fotografie. Si eu ma entuziasmez destul de greu odata cu trecerea timpului pentru ca devin si din ce in ce mai pretentios cu propria-mi munca.
Am mai fost un norocos pentru ca ei au fost extraordinar de rabdatori la indicatiile mele si receptivi la ideile trasnite care imi treceau fulgerator prin cap. 🙂 Si stiu ca nu este usor atunci cand te casatoresti sa mai fii si relaxat si surazator autentic. Dar ei au reusit toate astea, lasand toate grijile acelei zile undeva in spate.
Si nu in ultimul rand, ma bucur ca le-am cunoscut familiile, oameni cum nu prea intalnesti prin imprejurimile noastre, cele ale Bucurestiului, oameni plini de voie buna, oameni calzi si prietenosi pe care i-am simtit in permanenta aproape.
Pentru toate cele expuse mai sus si pentru mai mult de atat, va multumesc din suflet si va urez viata lunga, fericita, departe de necazuri si greutati!

Cu drag,
Marian Cristea

Lasa un comentariu