Ambasad’or a fost de aceasta data gazda nuntii Ilincai si a lui Stefan. Imi voi aduce aminte mereu cu placere de nunta lor. Asta pentru ca si ei fac parte din acea categorie a mirilor la care eu tin foarte mult – oameni cu mult bun simt, calmi si calzi. Chiar imi aduc aminte ca la despartire, dupa intalnirea noastra la care am semnat contractul, Stefan mi-a “aruncat” peste umar: – Frate, nu stiu cum te-am gasit, dar esti exact pe sufletul meu! Despre Ilinca imi aduc aminte ca are cea mai placuta voce, la telefon, pe care am ascultat-o vreodata. Chiar i-am si spus, in gluma, ca poate scoate bani frumosi din asta. Dar cel mai mult m-a frapat modestia si enormul bun simt de care a dat dovada in fiecare moment al colaborarii noastre.

Si nu as putea sa inchid aceste randuri fara sa pomenesc si despre nasii lor, doi oameni minunati, cum rar intalnesti. Pe ei i-am recunoscut, partial, in ziua nuntii. Ii stiam de undeva, dar nu stiam de unde… Apoi Mircea m-a luminat. Il cunoscusem, indirect, prin intermediul blogului bunului meu prieten, Marius Barbulescu.

Dupa nunta celor doi, am hotarat de comun acord ca ar fi cazul sa continuam si cu o sedinta foto la munte. Nu de alta, dar ei nu au avut deloc timp de sedinta foto in ziua nuntii. Pentru stilul meu si pentru viziunea mea, nu este un lucru neobisnuit sa nu am sedinte foto in ziua nuntii, la multe din evenimentele mele. De fapt, eu sunt de parere ca nimic nu se compara cu o sesiune foto in afara Bucurestiului si a agitatiei din ziua evenimentului, cand toata lumea e stresata, sub presiunea timpului. De fapt am conceput aceasta sedinta foto mai mult ca pe un prilej de relaxare pentru toata lumea, nu ca pe ceva oficial.

Dar asa cum v-am obisnuit in ultima perioada, o las mai usor cu dibacia cuvintelor din lipsa de timp. Eu zic sa urmariti micutul slideshow si nu ezitati sa va impartasiti sentimentele, nici pe blogul meu, nici in viata de zi cu zi. 🙂

PS: La sedinta foto de dupa nunta, Magda, sotia mea, a fost make-up artistul nostru. Pe aceasta cale nu pot sa-i urez decat: – La cat mai multe evenimente impreuna, iubito!

Va imbratisez cu drag pe toti,

Marian Cristea
Ambasador Ambasador_01
Ambasador_02 Ambasador_03 Ambasador_04 Ambasador_05 Ambasador_06 Ambasador_08 Ambasador_09 Ambasador_10 Ambasador_11 Ambasador_13 Ambasador_14 Ambasador_16 Ambasador_17 Ambasador_18 Ambasador_20 Ambasador_21 Ambasador_22 Ambasador_23 Ambasador_25 Ambasador_26 Ambasador_27 Ambasador_28 Ambasador_29 Ambasador_30 Ambasador_31 Ambasador_32 Ambasador_33 Ambasador_34 Ambasador_35 Ambasador_36 Ambasador_37 Ambasador_38 Ambasador_39 Ambasador_40 Ambasador_41 Ambasador_42 Ambasador_43 Ambasador_44   Ambasador_45 Ambasador_46 Ambasador_47 Ambasador_48 Ambasador_49 Ambasador_50 Ambasador_51 Ambasador_52 Ambasador_53 Ambasador_54 Ambasador_55 Ambasador_56 Ambasador_57 Ambasador_58 Ambasador_59 Ambasador_60 Ilinca_Stefan_475-as-Smart-Object-1

Lasa un comentariu