Aceasta este, cu siguranta, cea mai frumoasa experienta a mea de cand activez in domeniu. Imi aduc aminte de parca a fost ieri…
Totul a inceput cu declaratia de dragoste a lui Alex in ceea ce priveste modul meu de a fotografia. Din pacate nu am fost liber pentru evenimentul lor si i-am indrumat catre colegii mei fotografi, echipa Photochic. Dar totul nu avea sa se termine aici. Desi, din principiu, nu sustin sedinte foto cu oameni care au avut nunta cu alti colegi fotografi, ei au facut tot posibilul sa obtina cateva imagini de la mine, dupa nunta. Am simtit ca nu am scapare. Am simtit ca ma doresc enorm langa ei, la o sedinta foto. Ca sa ma convinga, chiar au facut si sedinta de dupa nunta cu fotografii angajati la nunta, astfel incat sa nu-mi pot reprosa nimic fata de colegii mei. Dupa multe schimburi de mailuri m-am lasat convins ca este bine ceea ce fac.
Sedinta foto a fost pusa la punct in cele mai mici detalii. Stiam deja ca ma asteapta un traseu foarte lung, periculos, dar spectaculos ca peisaje. Lung pentru ca eram pentru prima data in postura de calaret, iar traseul dura 6 ore, fara a pune la socoteala timpul aferent fotografierii. Periculos pentru ca traseul s-a desfasurat pe munte, prin ape si pe crestele muntilor, pe marginea rapelor, diferenta de altitudine 800 m. Spectaculos… O sa vedeti imaginile.
Uitandu-ma inapoi, dar si la imaginile obtinute, nu pot sa spun decat un singur lucru:
– Multumesc, Suzana si Alex pentru ca m-ati vrut langa voi in aceasta calatorie minunata!
Au fost zile intregi in care m-am gandit la intreaga nebunie. Am avut nopti in care ma visam calarind. De multe ori am avut pornirea sa merg sa calaresc din nou.
Si mai stiu ca inca nu mi-a trecut dorul pentru Mishu, calutul meu din aceasta minunata calatorie. Nu mi-am imaginat niciodata ca pot comunica atat de bine cu un calut, inca de la prima intrevedere. Va asigur ca nu este deloc usor. Calul te simte si are nevoie, oricat de mare ar fi el, sa se simta protejat de catre calaret. Abia astept sa-l revad candva…
Multumesc frumos si celor de la 7 Cai pentru buna organizare a sejurului!
Vizionare placuta!

Suzana + Alex - Postare - 001

Suzana + Alex - Postare - 002

Suzana + Alex - Postare - 003

Suzana + Alex - Postare - 004

Suzana + Alex - Postare - 005

Suzana + Alex - Postare - 006

Suzana + Alex - Postare - 007

Suzana + Alex - Postare - 008

Suzana + Alex - Postare - 009

Suzana + Alex - Postare - 024

Suzana + Alex - Postare - 025

Suzana + Alex - Postare - 010

Suzana + Alex - Postare - 011

Suzana + Alex - Postare - 012

Suzana + Alex - Postare - 013

Suzana + Alex - Postare - 015

Suzana + Alex - Postare - 016

Suzana + Alex - Postare - 018

Suzana + Alex - Postare - 019

Suzana + Alex - Postare - 020

Suzana + Alex - Postare - 022

Suzana + Alex - Postare - 023

Suzana + Alex - Postare - 026

Suzana + Alex - Postare - 027

Suzana + Alex - Postare - 028

Lasa un comentariu